Κέρκυρα – Λάρισα: «Μπορούσαμε το τρίποντο» δήλωσε ο Φυντάνης

Κέρκυρα – Λάρισα: «Μπορούσαμε το τρίποντο» δήλωσε ο Φυντάνης

Ο Ηλίας Φυντάνης μίλησε για το ματς της Λάρισας κόντρα στην Κέρκυρα αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι εάν η ομάδα του ήταν πιο προσεκτική θα έπαιρνε τη νίκη

Ο προπονητής της Λάρισας, Ηλίας Φυντάνης, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την ισοπαλία κόντρα στην Κέρκυρα (1-1), ενώ όπως τόνισε είναι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, ωστόσο αν η ομάδα του ήταν πιο προσεκτική θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, παρέδωσαν τη ψυχή τους σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Κόντρα σε μια ομάδα όπως εμείς που θέλει να κάνει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι όπως εξελίχθηκε πέρα του δεκαλέπτου που δεχθήκαμε μια πίεση και ειδικά από τα άκρα το ισορροπήσαμε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους. Πετύχαμε ένα γκολ και δεχτήκαμε την ισοφάριση τρία-τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου σε μια φάση που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει.

Πήγαμε στα αποδυτήρια και είπαμε να συνεχίσουμε με το ίδιο σκεπτικό, να παίξουμε για τη νίκη. Χάθηκαν ευκαιρίες από την πλευρά μας, δημιούργησε και δυο ευκαιρίες ο αντίπαλος αλλά θεωρώ ότι αν ήμασταν προσεχτικοί στο τελευταίο εικοσάλεπτο μπορούσαμε να φύγουμε με το τρίποντο. Όμως είμαστε ευχαριστημένοι και με τον βαθμό. Η ομάδα συνεχίσει να είναι αήττητοι στα τελευταία ματς.

Δεχόμαστε δύσκολα γκολ και από την άλλη δημιουργούμε ευκαιρίες. Υπάρχει καλό κλίμα και όλοι οι ποδοσφαιριστές μου είναι ετοιμοπόλεμοι για τη συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ