Ο Ερνάνι αποκάλυψε τη «μεταμόρφωση» του Ρόνι Λόπες – Τα -5 κιλά και οι κοιλιακοί

Ο Ερνάνι αποκάλυψε τη «μεταμόρφωση» του Ρόνι Λόπες – Τα -5 κιλά και οι κοιλιακοί

Ο διατροφολόγος του Ολυμπιακού, Ερνάνι Γκόμες ανέβασε μια φωτογραφία με τον Ρόνι Λόπες και την εντυπωσιακή «μετάλλαξη» του.

Ο Ρόνι Λόπες τις τελευταίες εβδομάδες έχει συνεχώς ανοδική πορεία, αγωνίζεται ολοένα και περισσότερο και παιχνίδι με το παιχνίδι δείχνει πόσο σημαντικός ποδοσφαιριστής είναι για τον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιανο-πορτογάλος εξτρέμ αποκτήθηκε για να κάνει τη διαφορά το καλοκαίρι, όμως ήταν ανέτοιμος και χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να φέρει το σώμα του στην κατάλληλη κατάσταση.

Ο Λόπες «ξεχειλίζει» από ποιότητα και το καταλαβαίνει κανείς από τις επαφές του με την μπάλα, όμως ήταν βαρύς όταν έφτασε στο λιμάνι. Όπως έχετε διαβάσει μέσα από to10.gr, ο Ρόνι Λόπες όμως άλλαξε τα πάντα τους τελευταίους μήνες και η διαφορά στο σώμα του, στις επιδόσεις του, ακόμη και στο πρόσωπό του, είναι εμφανής.

Ο Πορτογάλος έχει διαφοροποιήσει τα πάντα στο σώμα του, με το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού, τους γυμναστές, αλλά και τον διατροφολόγο της ομάδας, Ερνάντι Γκόμες να είναι αυτοί που τον βοήθησαν να «μεταλλαχθεί».

Ο διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του λοιπόν έχει καταφέρει μέσα σε λίγες εβδομάδες να χάσει πέντε κιλά και να είναι με σχεδόν 15% μεγαλύτερη μυϊκή μάζα στο σώμα του. Ο διατροφολόγος του Ολυμπιακού μάλιστα έκανε μια ανάρτηση στο Instagram για τον Ρόνι Λόπες και την τεράστια αλλαγή του, βάζοντας μια φωτογραφία μαζί με τον Πορτογάλο, ο οποίος είναι «κομμάτια», όπως μπορεί να δει κανείς και παρακάτω.

Ο Λόπες έθεσε στόχο να αλλάξει τα πάντα και να αποδείξει γιατί θεωρείται ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί και πρέπει να κάνει τη διαφορά στο λιμάνι. Και το κατάφερε. Έχασε κιλά, έκανε αμέτρητες ατομικές προπονήσεις και έχει έρθει σε ένα σημείο που συνεχώς ανεβαίνει και κερδίζει όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς.

Δείτε την ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ