Ατρόμητος – Με Παράσχο στον πάγκο κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης

Ατρόμητος – Με Παράσχο στον πάγκο κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Γιώργος Παράσχος, μετά την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό, επιστρέφει στον πάγκο του Ατρόμητου για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Με τον Γιώργο Παράσχο να κάθεται στον πάγκο για πρώτη φορά μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ελέω Covid-19, ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί αύριο (4/12, 17:15) τον Απόλλωνα Σμύρνης, για τη 12η αγωνιστική της Super League. Η αναμέτρηση είναι κρίσιμη για την ομάδα του Περιστερίου, καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης, ενώ προέρχεται από τον διασυρμό (6-2) από τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά προβλήματα, ο 69χρονος τεχνικός δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κλωναρίδη που υποβλήθηκε σε επέμβαση στους κοιλιακούς και αναμένεται να επιστρέψει μετά τις γιορτές, όπως και στους  Καρτάλη, Νταβιώτη και Κωτσόπουλο που είναι τραυματίες. Από το αυριανό ματς θα απουσιάσει και ο Γκαλβάο, που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τους Αρκάδες.

Η ενημέρωση από πλευράς του Ατρόμητου:

Η αποστολή για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της Super League Interwetten κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (4/12, 17:15) ολοκλήρωσε η ομάδα.

Την αποστολή στελεχώνουν οι: Πίριτς, Γιαννιώτης, Παπαδόπουλος, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Αθανασίου, Βασιλαντωνόπουλος, Κιβρακίδης, Νάτσος, Ντένιτς, Χαρίσης, Σάλομον, Μουνίθ, Μπεντινέλι, Πισάνο, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης και Τζαβίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ