Έτσι θα παίξει ο ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό

Έτσι θα παίξει ο ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό

Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα του Νίκου Νιόπλια.

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα θα προσπαθήσει να δώσει σήμερα ο ΟΦΗ, γνωρίζοντας ωστόσο πως η δοκιμασία απέναντι στον Ολυμπιακό είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Ο Νίκος Νιόπλιας θα προσπαθήσει να «φρεσκάρει» την ομάδα του και έτσι αναμένεται να προχωρήσει σε μερικές αλλαγές στο αρχικό του σχήμα, σε σχέση με εκείνο που παρουσίασε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Άρη για την πρώτη αναμέτρηση των «16» του Κυπέλλου.

Οι Κρητικοί αναμένεται να ξεκινήσουν με σύστημα 4-2-3-1 και τον Βάτερμαν κάτω από τα δοκάρια. Η τετράδα της άμυνας θα παραμείνει ίδια Μαρινάκη στο δεξί άκρο, τον Μπαλογιάννη στο αριστερό και τους Βούρο και Διαμαντή στα στόπερ.

Ο Γκαγιέγος ξεπέρασε το μικρό του πρόβλημα και όλα δείχνουν πως θα πάρει κανονικά θέση στην ενδεκάδα, δίπλα στον Μεγιάδο και πίσω από τον Τοράλ που θα έχει έναν πιο ελεύθερο ρόλο. Στο δεξί άκρο ο Λάμπρου φέρεται να έχει ήδη πάρει τη φανέλα του βασικού, στο αριστερό αναμένεται να ξεκινήσει ο Φαν Ντάινεν, ενώ ο Γιάννου φαντάζει φαβορί για την κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ