Για το 6/6 εκτός έδρας ο Ολυμπιακός, για τη… ζημιά ο ΟΦΗ

Για το 6/6 εκτός έδρας ο Ολυμπιακός, για τη… ζημιά ο ΟΦΗ

Την έκτη νίκη σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα θα ψάξει απόψε ο Ολυμπιακός στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε από τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» για την 12η αγωνιστική της Superleague και ψάχνει την έκτη του νίκη σε ισάριθμα εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα, μέσω της οποίας θα αυξήσει τη διαφορά από την ΑΕΚ στους εννιά βαθμούς, που αύριο (5/12) θα κοντραριστεί με τον Παναθηναϊκό.

Επιπλέον, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου. Τόσο ο Πέδρο Μαρτίνς όσο και οι παίκτες του γνωρίζουν πόσο δύσκολη είναι η έδρα των Κρητικών και σε περίπτωση που φύγουν με το διπλό θα μπορέσουν να ξεφύγουν περισσότερο από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζουν αύριο Παναθηναϊκό και Ιωνικό, αντίστοιχα.

Όπως όλα δείχνουν, ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο Ηράκλειο, αφού θα έχει στη διάθεση του και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο κ. Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), με βοηθούς τους Λ. Δημητριάδη (Μακεδόνας), Ιορδ. Δημητριάδη (Καστοριάς) και τέταρτο τον κ. Παπαδόπουλο (Μακεδονίας). Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Καραντώνης και Πάτρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ