Οι έξι «σωματοφύλακες» του Ολυμπιακού στην επαρχία (vids)

Οι έξι «σωματοφύλακες» του Ολυμπιακού στην επαρχία (vids)

Ο Ολυμπιακός πέρασε σαν... σίφουνας και από το Ηράκλειο, έκανε το 5/5 στην επαρχία και το 6/6 εκτός έδρας, με πρωταγωνιστές τους Σισέ και Ρόνι Λόπες και μοιάζει... ασταμάτητος

Ο Ολυμπιακός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς από τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ με το γκολ του Διαμαντή, κατάφερε να κάνει την ανατροπή, να επικρατήσει με 3-1 και να αυξήσει στο +9 τη διαφορά από την ΑΕΚ (παίζει σήμερα με τον Παναθηναϊκό). Οι ερυθρόλευκοι με ακόμη μια μεστή και κυνική εμφάνιση τη φετινή σεζόν, «άλωσαν» και το Ηράκλειο και έκαναν το 6/6 εκτός έδρας.

Το πιο σημαντικό για τους Πειραιώτες είναι ότι παρέμειναν αήττητοι στο πρωτάθλημα, αλλά και ότι έχουν μόνο τρίποντα μακριά από το Καραϊσκάκη, την ίδια ώρα μάλιστα που οι πέντε νίκες από αυτές έχουν έρθει στην επαρχία.

Ο Ολυμπιακός έχει το «know how» πλέον με τον Πέδρο Μαρτίνς να παίρνει διπλά σε όλη την Ελλάδα εδώ και 4 σεζόν, ενώ αυτό που μετράει περισσότερο για φέτος, είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει σε κάθε ματς σχεδόν και διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Στην Κρήτη ήταν οι Παπέ Αμπού Σισέ και Ρόνι Λόπες που «έλυσαν» τον γόρδιο δεσμό κόντρα στην πολύ καλή ομάδα του Νίκου Νιόπλια, με τον Σενεγαλέζο να σκοράρει δυο φορές και τον Βραζιλιανο-πορτογάλο μία.

Το ρόστερ του Ολυμπιακού «ξεχειλίζει» από ποιότητα, με τον Μαρτίνς να έχει τη δυνατότητα να παίρνει παιχνίδια με διαφορετικούς σκόρερ. Και στα πέντε ματς στην επαρχία άλλωστε συμβαίνει αυτό, με τον Ολυμπιακό να έχει σκοράρει 11 φορές και να έχει 6 διαφορετικούς σκόρερ.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού είναι ο Σισέ, καθώς με τα δυο που πέτυχε στην Κρήτη έφτασε τα τρία, ενώ με δυο ακολουθούν οι Ελ Αραμπί, Τικίνιο και Αγκιμπού Καμαρά. Τα υπόλοιπα δυο τέρματα τα έχουν πετύχει οι Ανδρέας Μπουχαλάκης και Ρόνι Λόπες, κάτι που αποδεικνύει του λόγου το αληθές, ότι ο Ολυμπιακός «γεννά» σε κάθε ματς σχεδόν νέους πρωταγωνιστές.

Τα γκολ του Ολυμπιακού στην επαρχία

Λαμία – Ολυμπιακός 1-2 (Σισέ, Μπουχαλάκης)
Αστέρας Τρίπολης – 0λυμπιακός 0-2 (Τικίνιο, Αγκιμπού Καμαρά)
ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 1-2 (Αγκιμπού Καμαρά, Ελ Αραμπί)
Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 1-2 (Τικίνιο, Ελ Αραμπί)
ΟΦΗ – Ολυμπιακός 1-3 (Σισέ 2, Ρόνι Λόπες)

Τα γκολ του Σισέ

Τα γκολ του Ελ Αραμπί

Τα γκολ του Τικίνιο

Τα γκολ του Αγκιμπού Καμαρά

Το γκολ του Μπουχαλάκη

Το γκολ του Ρόνι Λόπες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ