ΠΑΟΚ – Το κλίμα βαρύ και το μυαλό στη Λίνκολν

ΠΑΟΚ – Το κλίμα βαρύ και το μυαλό στη Λίνκολν

Ο ΠΑΟΚ είναι στα... σχοινιά μετά την ήττα και από τον Ιωνικό, ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσπαθεί να αντιστρέψει την κατάσταση και ταυτόχρονα ξεκινάει την προετοιμασία του για τη Λίνκολν

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε ακόμη μια ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από τον Ιωνικό στη Νίκαια με 3-1 και έχασε κι άλλο έδαφος, αφού πλέον βρίσκεται στο -13 από την κορυφή και τον Ολυμπιακό, αλλά και στο -7 από τη δεύτερη ΑΕΚ.

Ο Δικέφαλος του βορρά έχει τραγική απόδοση στα τελευταία παιχνίδια και δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα, με τον κόσμο της ομάδας να είναι έξαλλος, με την εικόνα τόσο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και από την αδιαφορία της διοίκησης του Ιβάν Σαββίδη.

Η τρίτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα και το γεγονός ότι είχε να συμβεί από το 2016 έφερε ακόμη μεγαλύτερη εσωστρέφεια στον οργανισμό, ενώ το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι ιδιαίτερα βαρύ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου για πρώτη φορά στα χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα μοιάζει να μην μπορεί να βρει λύσεις στο απίστευτο ντεφορμάρισμα του ΠΑΟΚ, ενώ ξεμένει και από επιλογές.

Και όλα τα παραπάνω συμβαίνουν λίγες μόλις μέρες πριν από τον «τελικό» της Τούμπας με τη Λίνκολν για την 6η αγωνιστική του Europa Conference League και την πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης. Στις προσεχείς προπονήσεις θα ξεκαθαρίσει αν πέραν του τιμωρημένου Μιχαηλίδη θα λείψει και κάποιος από τους Ροντρίγκο, Κρέσπο, Βιεϊρίνια και Μιτρίτσα που έλειψαν στη Νίκαια.

Όσον αφορά τον όμιλο, ο ΠΑΟΚ θέλει φυσικά νίκη επί της αποκλεισμένης και χωρίς βαθμό στο γκρουπ Λίνκολν ελπίζοντας παράλληλα σε απώλεια της Σλόβαν στην Κοπεγχάγη, η σε νίκη των Σλοβάκων αλλά με ένα γκολ λιγότερο από τον Δικέφαλο του βορρά για να βρεθεί στην επόμενη φάση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ