Ολυμπιακός – Μεταφέρεται άμεσα σε Αρκαλοχώρι και Καστέλι η ανθρωπιστική βοήθεια!

Ολυμπιακός – Μεταφέρεται άμεσα σε Αρκαλοχώρι και Καστέλι η ανθρωπιστική βοήθεια!

Η ανθρωπιστική βοήθεια στην Κρήτη μεταφέρεται άμεσα, μετά τη σπουδαία δωρεά του ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε σε ακόμη μια αξιέπαινη κίνηση και στέκεται δίπλα στις σεισμόπληκτες περιοχές της Κρήτης. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού προσφέρει οικίσκους σε Αρκαλοχώρι και Καστέλι και η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στις πληγείσες περιοχές θα γίνει άμεσα, με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να ενημερώνει τον τρόπο που θα γίνει μια ακόμη σπουδαία δωρεά του ισχυρού άνδρα των ερυθρόλευκων.

Όπως ενημέρωσε ο Ολυμπιακός: Την Τρίτη το βράδυ αναχωρεί ακτοπλοϊκώς η αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλη Μαρινάκη προς τον σεισμόπληκτο Δήμο Μινώα Πεδιάδας, η οποία περιλαμβάνει 28 σχολικές αίθουσες, γραφεία και WC.

Η αποστολή βοήθειας φτάνει το πρωί της Τετάρτης στο Ηράκλειο και από εκεί θα αναχωρήσει αμέσως για το Επαγγελματικό Λύκειο Αρκαλοχωρίου όπου θα δωριθούν δύο σχολικές αίθουσες. Από την προηγούμενη μέρα, θα έχουν φτάσει ακόμα δύο σχολικές αίθουσες οι οποίες θα έχουν συναρμολογηθεί.

Στις 10:30 θα φύγουν με προορισμό το 1ο κ 2ο Δημοτικό Σχολείο τα οποία συστεγάζονται. Σε όλα τα σχολεία, θα μοιραστούν μπάλες και προστατευτικές μάσκες.

Της αποστολής θα ηγείται ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Σταδίου Καραϊσκάκη, κ. Βασίλης Βασιλειάδης καθώς και ομάδα εθελοντών. Άπαντες θα επιστρέψουν στον Πειραιά την Πέμπτη το πρωί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ