Η συγκινητική ανάρτηση του Κώστα Φορτούνη (pic)

Η συγκινητική ανάρτηση του Κώστα Φορτούνη (pic)

O Κώστας Φορτούνης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram θέλησε να πει το δικό του ξεχωριστό αντίο στον προπονητή που τον ανέδειξε Αποστόλη Γκαραγκάνη.

Νωρίς το πρωί της Τρίτης(07/12) έσκασε σαν «κεραυνός» στην τοπική κοινωνία των Τρικάλων, η είδηση του θανάτου του γνωστού Τρικαλινού προπονητή Αποστόλη Γκαραγκάνη, ο οποίος προδόθηκε από την καρδιά του.

Ο Αποστόλης Γκαραγκάνης υπήρξε εξαιρετικός προπονητής δουλεύοντας με τις μικρές ηλικίες, και ήταν ο άνθρωπος που ανέδειξε πάρα πολλά ταλέντα μέσα από τις ακαδημίες της Δήμητρα Απόλλων. Φυσικά κορυφαίος όλων είναι ο Κώστας Φορτούνης ο οποίος αγωνίζεται πλέον σε κορυφαίο επίπεδο με την φανέλα του Ολυμπιακού, και αποτελεί έναν από τους καλύτερους εν ενεργεία Έλληνες παίκτες.

Έτσι ο 29χρονος μέσος του Ολυμπιακού με την σειρά του θέλησε να πει το δικό του αντίο στον άνθρωπο που τον βοήθησε όσο λίγοι να ξεδιπλώσει το ταλέντο του στο χορτάρι.

Ο Έλληνας άσος δημοσίευσε ένα story στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram στο οποίο απεικονίζεται αυτός και ο αδερφός του Θοδωρής παρέα με τον Αποστόλη Γκαραγκάνη γράφοντας χαρακτηριστικά: «Καλό παράδεισο ποδοσφαιρικέ μας πατέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ