ΟΦΗ – Μπήκε ο Πασαλίδης, εν αναμονή των εξετάσεων του Διαμαντή

ΟΦΗ – Μπήκε ο Πασαλίδης, εν αναμονή των εξετάσεων του Διαμαντή

O Πασαλίδης έδωσε κανονικά το παρόν στην σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ, ενώ όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Διαμαντή.

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στην διάθεση του Νίκου Νιόπλια.

Το μεσημέρι της Τρίτης (7/12) ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΟΦΗ στο Παγκρήτιο στάδιο, με την οποία άρχισε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (12/12) με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο, άσκηση τεχνικής με πάσες και κατοχή μπάλας. Ο Κώστας Γιαννούλης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, όπως και οι Πραξιτέλης Βούρος και Μιγκέλ Μεγιάδο, λόγω χτυπημάτων που δέχθηκαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Από την άλλη πλευρά ο Απόστολος  Διαμαντής δεν προπονήθηκε, καθώς υποβλήθηκε σε σε εξετάσεις λόγω των ενοχλήσεων που αποκόμισε στον αριστερό προσαγωγό στο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» και όλοι στην ομάδα αναμένουν τα αποτελέσματα το αργότερο μέχρι αύριο.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν Φιορίν Ντουρμισάι και Χουάν Νέιρα, ώστε να ανεβάσουν ρυθμούς και να ενσωματωθούν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ο Αμπντούλ Γουές συνέχισε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (8/12), στις 12:00.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ