ΠΑΟΚ – Τακτική και το μυαλό στον… τελικό με την Λίνκολν

ΠΑΟΚ – Τακτική και το μυαλό στον… τελικό με την Λίνκολν

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για τον… τελικό με την Λίνκολν, με τον Λουτσέσκου να ρίχνει το βάρος στην τακτική και στην επιθετική ανάπτυξη.

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Λίνκολν (9/12, 22:00), για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Conference League συνέχισε ο ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ρίχνει το βάρος στην τακτική και στην επιθετική ανάπτυξη.

Το παιχνίδι με την Λίνκολν είναι… τελικός για τον Δικέφαλο, που θέλει τη νίκη και μάλιστα με πολλά γκολ, ώστε να υπερισχύει σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Στη σημερινή προπόνηση ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ είδε τους Βιεϊρίνια και Μιτρίτσα να συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα τους, με τους δύο παίκτες να μην υπολογίζονται για το παιχνίδι της Πέμπτης, από το οποίο θα απουσιάσει επίσης ο τιμωρημένος Μιχαηλίδης, αλλά και ο Ίνγκασον που δεν είναι δηλωμένος στη λίστα της UEFA.

Την Τετάρτη (08/12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία για τελευταία φορά πριν την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Γιβραλτάρ.

Την ίδια μέρα, στις 13:30 θα διεξαχθεί στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας η συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Το απόγευμα στις 6:30 θα δώσει τη δική της συνέντευξη Τύπου η Λίνκολν, ενώ στις 19:00 θα διεξαχθεί η προπόνησή της στο γήπεδο της Τούμπας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ