Κλάτενμπεργκ – «Σωστό το πέναλτι στο Ιωνικός – ΠΑΟΚ» (vid)

Κλάτενμπεργκ – «Σωστό το πέναλτι στο Ιωνικός – ΠΑΟΚ» (vid)

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ανέλυσε τις φάσεις της 12ης αγωνιστικής και δεν βρήκε κανένα σοβαρό λάθος, τονίζοντας ότι σωστά καταλογίστηκε το πέναλτι στη Νίκαια.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ όπως συνηθίζει μετά το πέρας κάθε αγωνιστικής της Superleague ανέλυσε τις αμφισβητούμενες φάσεις στα επτά ματς.

Ο Αγγλος αρχιδιαιτητής λοιπόν θεώρησε σωστές όλες τις διαιτητικές αποφάσεις στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, τονίζοντας μάλιστα ότι σωστά δόθηκε το πέναλτι υπέρ του Ιωνικού στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Για το Ιωνικός-ΠΑΟΚ (3-2) και το πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι, συμφώνησε με την τελική απόφαση του Τζήλου (μετά από έλεγχο στο VAR):

«Η ΚΕΔ υποστηρίζει την απόφαση για καταλογισμό πέναλτι, καθώς όταν ο επιθετικός έχει την μπάλα δίπλα από τον τερματοφύλακα, ο τερματοφύλακας βγαίνει απρόσεκτα χωρίς να αγγίξει την μπάλα με αποτέλεσμα να έρθει σε επαφή με το πόδι του επιθετικού»

Για το πέναλτι που ζήτησε ο Κούρτιτς είπε πως: «Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι αυτό δεν είναι πέναλτι, καθώς ο αμυντικός δεν έρχεται σε επαφή, με τον επιτιθέμενο, αλλά θα έπρεπε να δοθεί κίτρινη κάρτα για προσπάθεια εξαπάτησης του διαιτητή με σκοπό τον καταλογισμό ενός πέναλτι».

Για το Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης (4-1) σημειώνει πως ήταν σωστά και τα δύο πέναλτι που κέρδισαν οι δύο ομάδες, όπως σωστή και η κόκκινη στον Λισγάρα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ