«Διαμάντι» προς αποχώρηση: Στην έξοδο του Ιανουαρίου ο Μπουζούκης – Φεύγει και ο Σάντσες

«Διαμάντι» προς αποχώρηση: Στην έξοδο του Ιανουαρίου ο Μπουζούκης – Φεύγει και ο Σάντσες

Ο Γιάννης Μπουζούκης των μόλις 38 λεπτών συμμετοχής φέτος αναζητεί ομάδα για να αποχωρήσει τον Ιανουάριο από τον Παναθηναϊκό. Θέλει να φύγει άμεσα και ο Αργεντινός, που είναι εκτός πλάνων του Γιοβάνοβιτς.

Είναι προφανές πως Φακούντο Σάντσες και Γιάννης Μπουζούκης δεν βρίσκονται στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και παρά το γεγονός πως υπήρξαν… αφορμές για τον Σέρβο προπονητή να αλλάξει παίκτες που αγωνίζονται στις θέσεις τους (πχ. το ντεφορμάρισμα του Κώτσιρα) ο προπονητής του Παναθηναϊκού εξακολουθεί να μη… βλέπει. Ούτε τον Αργεντινό δεξιό μπακ, ούτε τον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Τέσσερις συμμετοχές και μόλις 265 λεπτά μετράει σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έως τώρα ο Σάντσες. Παρά το γεγονός πως ο Κώτσιρας δεν έχει πιάσει ακόμα υψηλά στάνταρ απόδοσης και παραμένει ίσως ο πιο «αδύναμος» κρίκος της άμυνας του Παναθηναϊκού.

Ακόμα χειρότερα είναι τα πράγματα για τον Γιάννη Μπουζούκη. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής μετράει μόλις 38 λεπτά συμμετοχής έως τώρα στη σεζόν. Τέσσερις φορές έχει περάσει σαν αλλαγή στο πρωτάθλημα. Και παρά το γεγονός πως ήταν ένα πρότζεκτ που ο Παναθηναϊκός έμοιαζε να στηρίζει πολύ τα προηγούμενα χρόνια, ο Μπουζούκης δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γιοβάνοβιτς, το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι και ήδη έχει αρχίσει να κοιτάζει αλλού.

Πρόσφατα, μάλιστα, η πλευρά του παίκτη φέρεται να μετέφερε σε αυτή του Παναθηναϊκού ότι τον Ιανουάριο θα έρθει πρόταση για τον παίκτη από το εξωτερικό με πολλά περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που παίρνει στο «τριφύλλι». Δεν πρέπει μάλιστα να ξεχνάμε πως για τον Μπουζούκη υπάρχει θετικό report και στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός πως ο μέσος του Παναθηναϊκού δεν αγωνίζεται πλέον σχεδόν καθόλου.

Την ίδια ώρα και ο ατζέντης του Σάντσες αναζητεί ομάδα για τον πελάτη του προκειμένου να φύγει από τον Παναθηναϊκό πριν φτάσουμε στο καλοκαίρι και στην ολοκλήρωση του συμβολαίου του. Ήδη υπάρχει ενδιαφέρον – αλλά όχι πρόταση – από την Ανόρθωση στην Κύπρο, με τον παίκτη να καλοβλέπει και την επιστροφή του στην πατρίδα του. Το σίγουρο πάντως είναι πως δεν θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό και θέλει να βρει ομάδα για να αγωνίζεται, αφού είναι ξεκάθαρο πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ