Ολυμπιακός : Ψάχνεται για Μολέδο

Ολυμπιακός : Ψάχνεται για Μολέδο

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέδο και σύμφωνα με δημοσίευμα θα κινηθεί για να τον κάνει δικό του. Στα υπ'όψιν και ο Νέρβο της Ουρακάν.

Την περίπτωση του πρώην αμυντικού του Παναθηναϊκού, Ροντρίγκο Μολέδο εξετάζει ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής, ενώ στη λίστα των ερυθρόλευκων βρίσκεται και ο Ούγκο Νέρβο της Ουρακάν.

Στον Ολυμπιακό έχουν το μυαλό τους στο φετινό πρωτάθλημα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν προετοιμάζονται για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέα σεζόν. Ένα από τα πρώτα ονόματα μάλιστα που έχουν ακουστεί για τους ερυθρόλευκους είναι ο Ροντρίγκο Μολέντο, ο οποίος αποχώρησε τον Γενάρη από τον Παναθηναϊκό για την Ιντερνασιονάλ.

Σύμφωνα με τη Sportday, ο Βραζιλιάνος αμυντικός αρέσει στους ανθρώπους των Πειραιωτών, οι οποίοι μοιάζουν αποφασισμένοι να κάνουν κίνηση προκειμένου να τον κάνουν δικό τους. Βέβαια η περίπτωση του Μολέδο δεν είναι εύκολη καθώς ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ιντερνασιονάλ.

Πέρα από την περίπτωση του πρώην αμυντικού του Παναθηναϊκού, οι ερυθρόλευκοι κοιτάζουν κι άλλες περιπτώσεις αμυντικών, διότι θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η αποχώρηση του Αλμπέρτο Μποτία το καλοκαίρι. Ένας ακόμα παίκτης που φέρεται να έχει προταθεί στο Λιμάνι και αρέσει είναι ο 27χρονος αμυντικός από την Αργεντινή, Ούγκο Νέρβο που παίζει στην Ουρακάν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ