Μια πόλη, μια ομάδα, δύο Ζίβκοβιτς, με τον… καλό να «ψάχνεται»…

Μια πόλη, μια ομάδα, δύο Ζίβκοβιτς, με τον… καλό να «ψάχνεται»…

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς οδήγησε τον ΠΑΟΚ στη νίκη επί της Λίνκολν, τον οδηγεί γενικώς, αποτελεί όαση, αλλά ψάχνεται και να φύγει, όπως έχει συμφωνήσει με τον Ιβάν!

Ανανέωσε πριν από περίπου έναν μήνα το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Αναγκάζοντας τον ΠΑΟΚ να του δώσει τα χρήματα που απαιτούσε, μιας και όταν ήρθε η ώρα των συζητήσεων ανάμεσά τους, ο Σέρβος εκμεταλλεύτηκε όλα όσα έχει καταφέρει με την ομάδα. Και όλα όσα δεν έχουν καταφέρει οι συμπαίκτες του.

Σε μια σεζόν που ο ΠΑΟΚ παραπαίει και τα περισσότερα «βαριά χαρτιά» δεν μπορούν να κάνουν τη διαφορά, ο Ζίβκοβιτς δείχνει μέσα στο γήπεδο την κλάση του και την ποιότητά του. Βγαίνει μπροστά στα δύσκολα, «καθαρίζει» παιχνίδια, όπως αυτό με τη Λίνκολν. Πήρε τα λεφτά που έπρεπε να πάρει για να υπογράψει το νέο συμβόλαιο.

Αλλά μαζί μ’ αυτά πήρε και μια… υπόσχεση. Από τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη. Πως αν φτάσει στα γραφεία της ομάδας μια συμφέρουσα πρόταση τόσο προς τον ίδιο, όσο και προς την ΠΑΕ, τότε θα τον αφήσει να φύγει.

Ο παίκτης δεν καίγεται να αποχωρήσει άμεσα από τον ΠΑΟΚ, όμως δεν κρύβει τον προβληματισμό του για όσα συμβαίνουν στο κλαμπ το τελευταίο διάστημα. Δεν του αρέσουν φαινόμενα όπως αυτά που είδαμε στο ματς με τον Άρη. Δεν είναι συνηθισμένος σε τέτοια, δεν έχει μάθει να ζει κάτω από την πίεση του «χάνω και… μπουκάρει κόσμος μέσα».

Επιπλέον, θέλει να δει τις κινήσεις του ΠΑΟΚ από εδώ και στο εξής. Τι μεταγραφές θα γίνουν, πόσο θα ενισχυθεί η ομάδα και αν θα έχει στόχους. Ήρθε στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να αγωνιστεί σε μια ομάδα που θα διεκδικεί το πρωτάθλημα, αντ’ αυτού βλέπει τον ΠΑΟΚ να… μάχεται για την είσοδο στην πρώτη τετράδα, να «αγκομαχά» να περάσει στην επόμενη φάση του Europa Conference League και να μη διορθώνεται αγωνιστικά με τα υπάρχοντα δεδομένα.

Ο Γενάρης θα είναι κρίσιμος από κάθε άποψη για τον ΠΑΟΚ, άλλωστε το άφησε να εννοηθεί πρόσφατα και ο ίδιος ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Και ο Ζίβκοβιτς βρίσκεται σε αναμονή των εξελίξεων και να έχει μάτια και αυτιά ανοιχτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ