Νιόπλιας – «Κρύβει παγίδες το ματς με τον Απόλλωνα»

Νιόπλιας – «Κρύβει παγίδες το ματς με τον Απόλλωνα»

Ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, τονίζοντας πως πρόκειται για ένα ματς με πολλές παγίδες.

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 13η αγωνιστική της Superleague, με τον Νίκο Νιόπλια να μιλά για τις παγίδες που κρύβει η αναμέτρηση απέναντι στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε και στις απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει, επισημαίνοντας ότι σε κάθε ματς προσπαθεί να βάζει τους κατάλληλους.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Νιόπλιας:

«Το παιχνίδι φυσικά και κρύβει παγίδες γιατί ο Απόλλωνας βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα παίξει για το αποτέλεσμα. Εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε πολύ γρήγορα στις απαιτήσεις του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι πιστεύω δεν θα έχει πολλά τεχνικά στοιχεία, θα κυριαρχήσει πολύ η δύναμη γιατί όλοι γνωρίζουν ότι η ομάδα που βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία θα παίξει αποκλειστικά και μόνο για το αποτέλεσμα. Οι παίκτες πρέπει να προσαρμοστούν πολύ γρήγορα στις απαιτήσεις του παιχνιδιού.

Είναι δύσκολο για εμάς να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας, αλλά πρέπει να το κάνουμε σε τέτοια παιχνίδια και να καταφέρνουμε να προσαρμοστούμε»

Για τις απουσίες: «Σε κάθε παιχνίδι προσπαθώ να βάλω τους κατάλληλους, έχουμε προβλήματα, τον Μεγιάδο, τον Βούρο και τον Διαμαντή από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Εάν δεν είναι έτοιμοι, σίγουρα θα προβληματιστώ πολύ για το ποιοι θα ξεκινήσουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ