Η εφορία μπλόκαρε τους λογαριασμούς του Ζέκα, λόγω Παναθηναϊκού!

Η εφορία μπλόκαρε τους λογαριασμούς του Ζέκα, λόγω Παναθηναϊκού!

Οι Πράσινοι φέρεται να μην έχουν πληρώσει τον φόρο που αναλογούσε στα συμβόλαια του Ζέκα, με αποτέλεσμα η εφορία να «εισβάλει» στους λογαριασμούς του διεθνούς μέσου, που ζητάει να βρεθεί λύση.

Ο Κάρλος Ζέκα αποτελεί έναν από τους λόγους που ο Παναθηναϊκός μπόρεσε να ανταποκριθεί σε ένα αρκετά σημαντικό κομμάτι των υποχρεώσεών του. Καθώς από την πώλησή του στην Κοπεγχάγη οι Πράσινοι έβγαλαν το μεγαλύτερο έσοδο της φετινής σεζόν, λίγο παραπάνω από 2 εκατ. ευρώ.

Κι όμως, ο διεθνής μέσος αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα, λόγω του Παναθηναϊκού! Οπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πράσινη», ο Ζέκα είδε τους εν Ελλάδι λογαριασμούς του να μπλοκάρονται από την εφορία, λόγω οφειλών προς το δημόσιο. Χρήματα που θα έπρεπε να έχουν πληρωθεί από τον Παναθηναϊκό!

Σύμφωνα με όσα σημειώνονται στο ρεπορτάζ ο Ζέκα ζητάει ένα ποσό κοντά στις 150.000 ευρώ από τον Παναθηναϊκό, για να καλυφθεί το χρέος και να μην έχει ο ίδιος προβλήματα με το δημόσιο. Εξάλλου επρόκειτο για υποχρέωση του Παναθηναϊκού, όπως προκύπτει και βάσει των συμβολαίων που είχε υπογράψει ο παίκτης.

Ο Ζέκα, πάντως, φέρεται να ενημέρωσε την ΠΑΕ ότι θα κάνει υπομονή λίγο καιρό, αντιλαμβανόμενος την πολύ δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ωστόσο έχει ζητήσει να βρεθεί μία λύση. Εάν αυτό δεν συμβεί, τότε και ο ίδιος θα επιλέξει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Κάτι που δεν θέλει να κάνει, για διάφορους λόγους…

Κλείνοντας, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δεσμευτεί ότι ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τα φορολογικά ζητήματα της ΠΑΕ, θα αναλάβει της υποχρεώσεις. Αρα δεν αποκλείεται να δώσει ο ίδιος λύση στο θέμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ