Ψάχνει… αντίδραση ο ΠΑΟΚ

Ψάχνει… αντίδραση ο ΠΑΟΚ

Να βάλει... φρένο στα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα στο ελληνικό πρωτάθλημα θέλει ο ΠΑΟΚ.

Στην κεκλεισμένων των θυρών Τούμπα, ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο το τρίποντο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης υποδέχεται (17:15, Νovasports 2HD) τη Λαμία για την 13η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, με τους «ασπρόμαυρους» να θέλουν να επανέλθουν στο δρόμο των επιτυχιών.

Τρεις σερί ήττες έχει στην εφετινή Superleague η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, με αποτέλεσμα να έχει… κατρακυλήσει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας, βάζοντας φρένο στα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Από την άλλη, η Λαμία προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ, με το σύνολο του Μιχάλη Γρηγορίου να είναι στη 12η θέση με 10 πόντους.

Όσον αφορά τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο κόουτς του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μιτρίτσα, Βιεϊρίνια, Καντουρί και Τέιλορ.

Στην αποστολή των «ασπρόμαυρων» είναι οι: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Λύρατζη, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχαηλίδη, Σίντκλεϊ, Τσαούση, Τσιγγάρα, Εσίτι, Κούρτιτς, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Κωνσταντέλια, Μουργκ, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Στην αντίπερα όχθη, ο τεχνικός της Λαμίας δε θα έχει στη διάθεσή του, τόσο τον Μανούσο, όσο και τον Καραμάνο. Στην αποστολή βρίσκονται οι: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Ρόμανιτς, Τσούκαλος και Μανουσάκης

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ