Σπείρα ληστεύει ποδοσφαιριστές – Τελευταίο θύμα ο Ματιέ Βαλμπουενά

Σπείρα ληστεύει ποδοσφαιριστές – Τελευταίο θύμα ο Ματιέ Βαλμπουενά

Αγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι του Ματιέ Βαλμπουενά και έκλεψαν κοσμήματα και χρήματα, με την Αστυνομία να «βλέπει» από πίσω σπείρα που χτυπάει οικείες ποδοσφαιριστών.

Θύμα διάρρηξης έπεσε το απόγευμα του Σαββάτου ο Ματιέ Βαλμπουενά. Οι δράστες, όπως ανέφερε το enikos.gr εισέβαλαν στις πέντε και μισή το απόγευμα στη μονοκατοικία που μένει ο Γάλλος διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στη Βουλιαγμένη, την ώρα που ο ίδιος απουσίαζε.

Οι διαρρήκτες φέρεται να παραβίασαν το παράθυρο του ισογείου, μπήκαν μέσα και άρπαξαν κοσμήματα αξίας και μεγάλο χρηματικό ποσό που έως στιγμής παραμένει άγνωστο. Τη διάρρηξη διαπίστωσε ο ίδιος ο Ματιέ Βαλμπουενά όταν επέστρεψε στο σπίτι του και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει διάρρηξη στο σπίτι του Ιταλού ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Φεντερίκο Μακέντα, στα νότια προάστια, με παρόμοιο τρόπο και δράση από τους «ποντικούς». Ενώ λίγους μήνες νωρίτερα άγνωστοι είχαν «χτυπήσει» και στο σπίτι του Γιαν Εμβιλά και άλλων ποδοσφαιριστών, όπως ο Αμραμπατ της ΑΕΚ!

Οπως προκύπτει από τις πληροφορίες της «Real News», μάλιστα, και η διάρρηξη στο σπίτι του Βαλμπουενά θεωρείται επαγγελματική και πλέον εξετάζεται το ενδεχόμενο από την ΕΛ.ΑΣ., να πρόκειται για σπείρα που παρακολουθεί ποδοσφαιριστές και εισβάλλει στα σπίτια τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ