Ροντρίγκο Μολέδο : «Παρά τις δυσκολίες πέρασα καλά στον Παναθηναϊκό»

Ροντρίγκο Μολέδο : «Παρά τις δυσκολίες πέρασα καλά στον Παναθηναϊκό»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ροντρίγκο Μολέδο για το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον κόσμο της ομάδας, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αθλητική ιστοσελίδα της Βραζιλίας.

Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Ροντρίγκο Μολέδο, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αθλητική ιστοσελίδα της Βραζιλίας, όσον αφορά το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, αλλά και τις εμπειρίες που αποκόμισε για όσο καιρό έμεινε στην Ελλάδα.

Ο έμπειρος στόπερ μπορεί να αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα, κυρίως οικονομικής φύσεως με τους Πράσινους, αλλά ακόμη δεν μπορεί να ξεχάσει την εκρηκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν οι οπαδοί της ομάδας τόσο στους αγώνες ποδοσφαίρου, όσο και σε εκείνους του μπάσκετ και τη… χωριάτικη.

«Το δυτικό φαγητό που υπάρχει είναι απίθανο. Όμως, η χωριάτικη σαλάτα που έτρωγα ακόμη δεν μπορώ να την ξεχάσω. Όπως και την Ακρόπολη. Είμαι από το Ρίο και πιστεύω πως η Αθήνα έχει πολλές ομοιότητες με την πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Έχει ωραία κτίρια και ωραίες παραλίες. Πάντα έχει ήλιο», είπε αρχικά για να συμπληρώσει λίγο αργότερα:

«Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι τρελός. Ειδικά στο μπάσκετ. Πιστεύω πως μοιράζονται την ίδια αγάπη και το ίδιο πάθος οι φίλοι του Παναθηναϊκού για τις ομάδες στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ».

Ενώ, για τις διαφορές ανάμεσα στο ουκρανικό, το ελληνικό και το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο, επισήμανε: 

«Για τους αμυντικούς δεν υπάρχει τόση μεγάλη αλλαγή. Στις χώρες της Ευρώπης τα παιχνίδια είναι πιο κλειστά και υπάρχουν περισσότερες δυνατές μονομαχίες. Οι διαιτητές δίνουν λίγα φάουλ, ενώ υπάρχει πολύ τρέξιμο. Όσο ήμουν στον Παναθηναϊκό ο Στραματσιόνι μου ζήταγε να κάνω βαθιές μπαλιές, αλλιώς έπρεπε να παραμείνω στη θέση μου. Παρά τις δυσκολίες που συνάντησαν στον Παναθηναϊκό, πέρασα αρκετά καλά. Είχα μερικές πολύ καλές στιγμές, όπως εκείνες που σκόραρα. Όλα τα γκολ μου τα σημείωσα με το κεφάλι».

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ