Γρηγορίου – «Μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω»

Γρηγορίου – «Μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω»

Ο προπονητής της Λαμίας έμεινε με την απορία για το γκολ που ακυρώθηκε στο φινάλε της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ ενώ στάθηκε και στην πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του.

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στη Λαμία για τη 13η αγωνιστική της Super League, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν στις καθυστερήσεις, αλλά το γκολ να ακυρώνεται για οφσάιντ. Φάση στην οποία στάθηκε και ο Μιχάλης Γρηγορίου στις δηλώσεις του στη NOVA εκφράζοντας την απορία του, με τον Έλληνα τεχνικό να επισημαίνει πως η ομάδα έβαλε πολύ δύσκολα στον αντίπαλο και άξιζε κάτι παραπάνω.

Όσα είπε ο Γρηγορίου:

Για την εξέλιξη της αναμέτρησης και τον τρόπο που επήλθε η ήττα: «Μας αφήνει μια απογοήτευση επί τρία, μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Δεν ξέρω τι έγινε στην τελευταία φάση. Καθ΄όλη τη διάρκεια βάλαμε δύσκολα στον ΠΑΟΚ, η ποιότητα κάποιων ποδοσφαιριστών του όμως έκρινε το ματς. Και το εξαιρετικό γκολ του Κούρτιτς. Ωστόσο εμείς είχαμε ευκαιρίες. Δείξαμε ενέργεια και πως είμαστε ανταγωνιστικοί, θα συνεχίσουμε σε αυτό το μοτίβο και περιμένουμε την μεταγραφική ενίσχυση για να συνεχίσουμε έτσι. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια».

Για το γεγονός πως η Λαμία εμφανίζει μια αδυναμία στην έδρα της: «Ναι είναι ένα στοιχείο που μας πληγώνει. Αλλά επιστρέφουμε στην εδρα μας και μας έλειψε. Γίνανε τεράστιες προσπάθειες από τον πρόεδρο, τοποθετήθηκε νέος χλοοτάπητας εξ’ όλοκλήρου και πλέον μπορούμε να γυρίσουμε. Να προσπαθήσουμε για να βρεθούμε εκεί που μας αξίζει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ