Σαραμαντάς – «Πιστεύω πως δεν υπήρχε οφσάιντ στην τελευταία φάση»

Σαραμαντάς – «Πιστεύω πως δεν υπήρχε οφσάιντ στην τελευταία φάση»

Στην τελευταία φάση με το ακυρωθέν γκολ του Τσούκαλου αναφέρθηκε ο Σαραμαντάς.

Πεπεισμένος πως το γκολ του Τσούκαλου έπρεπε να είχε μετρήσει ήταν στις δηλώσεις του ο Σαραμαντάς. Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας μίλησε μετά το παιχνίδι της Τούμπας και αναφέρθηκε στην τελευταία φάση, δηλώνοντας πως κατά την άποψη του δεν υπήρχε κανένα οφσάιντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πως σχολιάζει το ματς;
«Κάναμε αξιόλογη προσπάθεια αλλά δεν ευτυχήσαμε στο τέλος. Πιστεύω πως δεν υπήρχε off side στην τελευταία φάση και δεν θα έπρεπε να πρωταγωνιστήσει ο διαιτητής αλλά οι ποδοσφαιριστές. Θα έπρεπε να εξελιχθεί κανονικά η φάση και να πάρουμε τον βαθμό, που για μας είναι πολύτιμος».

Για το αν υπάρχουν κέρδη από το σημερινό παιχνίδι:
«Είναι κέρδος η μαχητικότητα, όμως πρέπει να αφήσουμε το ματς αυτό στην άκρη καθώς δεν πήραμε κάτι. Να κρατήσουμε τα καλά στοιχεία που είχαμε σήμερα, Θα εστιάσουμε στο ματς της Τετάρτης που είναι εξίσου σημαντικό για μας, να δώσουμε τα πάντα».

Για το αν υπάρχει εξήγηση για τα δύο πρόσωπα εντός και εκτός:
«Είχαμε την ατυχία να παίζουμε μακριά από την έδρα μας που είναι το όπλο μας, παίζαμε σε ουδέτερο γήπεδο, δεν σημαίνει κάτι όμως αυτό δεν είναι δικαιολογία. Απλά μας έχει τύχει αυτή η περίοδος να κάνουμε αρνητικό ρεκόρ στην έδρα μας όμως επιστρέφοντας στην έδρα μας θα το συνδυάσουμε με θετικά αποτελέσματα».

«Η Λαμία πάντα μονομαχεί, δεν κοιτάμε ματς. Στον δεύτερο γύρο θα καταβάλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια να σώσουμε την κατηγορία»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ