Εντιαγέ – «Αυτό που πήγε άσχημα είναι το αποτέλεσμα»

Εντιαγέ – «Αυτό που πήγε άσχημα είναι το αποτέλεσμα»

Ο Μπαντού Εντιαγέ αναφέρθηκε στην ήττα από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως ο Άρης στάθηκε καλά, όμως αυτό που πήγε άσχημα ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Άρης ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό, με τον Μπακού Εντιαγέ να τονίζει στις δηλώσεις του πως οι παίκτες του Άκη Μάντζιου στάθηκαν καλά, όμως αυτό που πήγε άσχημα ήταν το αποτέλεσμα.

Παράλληλα, ο Αφρικανός μέσος αναφέρθηκε και στο επικείμενο ματς με τον ΟΦΗ, επισημαίνοντας ότι η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα είναι μονόδρομος.

Οι δηλώσεις του Μπαντού Εντιαγέ:

Για το τι πήγε άσχημα και επήλθε η ήττα: «Αυτό που πήγε άσχημα είναι το αποτέλεσμα. Δεν είναι όλα αρνητικά, θα μπορούσαμε όμως να κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες για να πάρουμε κάτι. Το αποτέλεσμα είναι αρνητικό και αυτό είναι που μένει».

Αναφορικά με το γεγονός πως από τον Άρη έλλειψαν τα τρεξίματα στα τελευταία λεπτά του α’ μέρους: «Πράγματι έτσι είναι αυτή είναι συνήθως η εικόνα μας. Θέλαμε να είμαστε συμπαγείς και να μην αφήσουμε τον Ολυμπιακό να κάνει ευκαιρίες. Το μυαλό μας ήταν εκεί και γι’ αυτό δεν εμφανίσαμε την εικόνα που είχαμε στα προηγούμενα ματς».

Για τη συνέχεια: «Έχουμε παιχνίδια στη σειρά, αρχής γενομένης από τον ΟΦΗ. Η προετοιμασία μας ήδη ξεκίνησε από σήμερα. Δεν έχουμε χρόνο να σταθούμε στο σημερινό παιχνίδι. Θέλουμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε έως το τέλος της χρονιάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ