Μουλέν : «Ο ΠΑΟΚ ήταν μια ευκαιρία για κάτι νέο»

Μουλέν : «Ο ΠΑΟΚ ήταν μια ευκαιρία για κάτι νέο»

Για τη μετεγγραφή του στον ΠΑΟΚ αλλά και την παρουσία του στη Λέγκια Βαρσοβίας μίλησε ο Τιμπό Μουλέν.

Για τη μετεγγραφή του στον ΠΑΟΚ αλλά και την παρουσία του στη Λέγκια Βαρσοβίας μίλησε ο Τιμπό Μουλέν. Ο 28χρονος Γάλλος χαφ χαρακτήρισε καλή και συγκεκριμένη την πρόταση του «Δικεφάλου του Βορρά», ενώ χαρακτήρισε ως κεφάλαιο που θα μείνει για πάντα ανοιχτό τη θητεία του στη Λέγκια Βαρσοβίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: «Η πρόταση του ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλή και συγκεκριμένη. Μετά από τα δύο χρόνια που πέρασα στην Λέγκια, υπήρχε η ευκαιρία να δοκιμάσω κάτι νέο. Τη στιγμή που αποφάσισα να πάω στην Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ ήταν στην πρώτη θέση της Super League, με στόχο να κατακτήσει το πρωτάθλημα, να βγει στο Champions League και να πάρει το Κύπελλο Ελλάδας».

Για την Λέγκια: «Την παρουσία μου στην Λέγκια δεν θα την ξεχάσω. Είναι ένα κεφάλαιο στην καριέρα μου, που θα μένει πάντα ανοιχτό. Ήταν μια εξαιρετική διετία. Η Λέγκια μου έδωσε κάτι ιδιαίτερο. Την ευκαιρία να παίξω στο Champions League. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο στο ποδόσφαιρο από την συμμετοχή σε αυτά τα παιχνίδια και χάρη στη Λέγκια είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτή τη διοργάνωση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ