Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Σάλιακας

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Σάλιακας

Ο Μανώλης Σάλιακας φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ εν όψει του καλοκαιριού.

Η απόκτηση ενός κεντρικού χαφ μπορεί να είναι νο1 στόχος για την ΑΕΚ τον Ιανουάριο, όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι «κιτρινόμαυροι» δεν τσεκάρουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και για άλλες θέσεις για το μέλλον.

Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι αυτή του Μανώλη Σάλιακα σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ». Ο Έλληνας δεξιός μπακ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και φέτος με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, μετρώντας 14 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 ασίστ.

Η Ένωση δεν έχει θέση στο ρόστερ της για άλλον μπακ, αφού πέρα από τους Μισελέν και Ρότα, που υπολογίζονται ως βασικές επιλογές από τον Αργύρη Γιαννίκη, υπάρχουν και οι Μπακάκης και Νταντσένκο με συμβόλαιο σε ισχύ, αν και είναι εκτός πλάνων.

Ωστόσο, ο Δικέφαλος ανέκαθεν είχε αδυναμία στην ελληνική αγορά και το γεγονός ότι ο 25χρονος άσος συνεργάστηκε άψογα την περασμένη σεζόν με τον Αργύρη Γιαννίκη δεν περνάει απαρητήρητο.

Το καλοκαίρι ο Μανώλης Σάλιακας μένει ελεύθερος και μέχρι στιγμής δεν έχει συμφωνήσει για επέκταση του συμβολαίου του παρά την επιθυμία του ΠΑΣ να τον κρατήσει. Έτσι, από 1/1/2022 μπορεί να δώσει χέρια με όποια ομάδα θέλει για να φύγει ως ελεύθερος το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ