ΠΑΟΚ – Η απόφαση – έκπληξη του Βαρέλα για το μέλλον (vid)

ΠΑΟΚ – Η απόφαση – έκπληξη του Βαρέλα για το μέλλον (vid)

Ο Φερνάντο Βαρέλα αποκάλυψε με τι θα ασχοληθεί όταν αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Στην επιστροφή του στα θρανία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος εγκατέλειψε από πολύ νωρίς το σχολείο για να αφοσιωθεί στο ποδόσφαιρο.

Ο έμπειρος στόπερ του ΠΑΟΚ μάλιστα εξήγησε γιατί πήρε την απόφαση να πάρει έστω και ετεροχρονισμένα, το απολυτήριό του, ενώ αποκάλυψε και τα σχέδια του για το μέλλον, αφού… κρεμάσει τα παππούτσια του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αν πιστεύεις ότι μπορείς να κάνει κάτι καλό για τον ευατό σου μπορείς να το πετύχεις. Ήταν δύσκολο να σπουδάζω μετά τους αγώνες ή τις προπονήσεις. Ήμουν κουρασμένος και έπρεπε να αφιερώσω 2- 3 ώρες στη μελέτη. Ήταν δύσκολο, ωστόσο είχα πίστη και δούλεψα σκληρά για να πάρω το απολυτήριο μου. Δεν είχα χρόνο να μιλήσω με τους καθηγητές μου για πάρω το χαρτί στα χέρια μου.

Πέρυσι το καλοκαίρι , ενώ βρισκόμουν σε διακοπές στην πατρίδα μου είδα το ποστάρισμα ενός φίλου και πρώην συμπαίκτη μου ότι κατάφερε να τελειώσει το σχολείο μετά από πολλά χρόνια. Αυτό μου έκανε…κλικ και αμέσως του έστειλα μήνυμα. Μου είπε τι θα έπρεπε να κάνω. Επικοινώνησα με τους ανθρώπους του σχολείου μου και μέσα σε ένα χρόνο τέλειωσα την τάξη.

Τώρα συμμετέχω σε ένα πρόγραμμα στην Πορτογαλία για να πάρω άδεια επαγγελματία προπονητή – γυμναστή. Ξεκίνησα μαθήματα Δευτέρα και Τετάρτη εδώ και ενάμιση μήνα και πριν τις γιορτές θα πάρω το πτυχίο μου. Αυτός είναι ο στόχος μου όταν θα τελειώσω το ποδόσφαιρο να γίνω γυμναστής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ