ΑΕΚ – Πρόβλημα με Μοχαμαντί, ανεβάζει «στροφες» ο Γκαρσία

ΑΕΚ – Πρόβλημα με Μοχαμαντί, ανεβάζει «στροφες» ο Γκαρσία

Ο Μιλάντ Μοχαμάντι αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό αποχωρώντας από την προπόνηση και η συμμετοχή στο παιχνίδι με τον Ιωνικό κρίνεται αμφίβολη.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Πέμπτη (16/12, 19:30) εκτός έδρας τον Ιωνικό για την 14η αγωνιστική της Superleague με στόχο την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά την ισοπαλία το περασμένο Σάββατο (11/12) με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο τεχνικός της Ένωσης Αργύρης Γιαννίκης, στην σημερινή προπόνηση είδε Μιλάντ Μοχαμάντι να αισθάνεται ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό, αποχωρώντας από την προπόνηση και αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Έτσι, η συμμετοχή του 28χρονου αριστερού μπακ ενόψει του αγώνα με τον Ιωνικό θεωρείται αβέβαιη.

Από την άλλη πλευρά, ο Λιβάι Γκαρσία, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ανέβασε στροφές και υπάρχει πιθανότητα αύριο να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Επιπρόσθετα, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς μετά την επέμβαση στο γόνατό του έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε την αποθεραπεία του. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.00.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ