Αρης – «Μέσα» ο Σούντγκρεν

Αρης – «Μέσα» ο Σούντγκρεν

Ο Ακης Μάντζιος είδε τον Σούντγκρεν να προπονείται κανονικά και να τίθεται στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (16/12).

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Αρη ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΟΦΗ (16/12) για την 14η αγωνιστική της Superleague.

Η προπόνηση της Τρίτης (14/12) μάλιστα επιφύλασσε ευχάριστα νέα για τον τεχνικό του Αρη, καθώς ο Ακης Μάντζιος είδε τον Ντάνιελ Σούντγκρεν να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας και να τίθεται στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ο Σουηδός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωθε στο δεξιό ισχίο και υπολογίζεται για το παιχνίδι με την κρητική ομάδα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ο.Φ.Η. (16/12, 17:00), στο πλαίσιο της 14ης Αγωνιστικής (πρεμιέρα β’ γύρου).

Και στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (ενεργητική αποθεραπεία για το πρώτο, ενεργοποίηση, passing game, επιθετική ανάπτυξη και τελειώματα φάσεων, καθώς και παιχνίδι τακτικής για το δεύτερο γκρουπ) με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν να προπονείται κανονικά.

Αύριο, Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο» και μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του μεθαυριανού αγώνα με την ομάδα της Κρήτης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ