Φώναξε παρών ο Γκαρσία, θλάση ο Μοχαμαντί

Φώναξε παρών ο Γκαρσία, θλάση ο Μοχαμαντί

Ο Λιβάι Γκαρσία έλαβε κανονικά μέρος στη σημερινή προπόνηση, ενώ ο Ιρανός αμυντικός τέθηκε νοκ αουτ για το ματς με τον Ιωνικό.

Την προετοιμασία της για το αυριανό (16/12, 19:30) ματς με τον Ιωνικό στη Νίκαια, συνέχισε σήμερα η ΑΕΚ, με τον Λιβάι Γκαρσία να συμμετέχει κανονικά στην προπόνηση.

Ο νεαρός εξτρέμ ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και τέθηκε στη διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη για την αυριανή αναμέτρηση.

Από την άλλη, ο Έλληνας κόουτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μιλάντ Μοχαμάντι, που τέθηκε νοκ άουτ για τον αγώνα της Νίκαιας. Ο Ιρανός μπακ υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο και διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό. Πιθανότατα, τη θέση του στην «κιτρινόμαυρη» αποστολή, θα την πάρει ο Μιτάι.

Το πρόβλημα για τον Μοχαμαντί δεν είναι σοβαρό, με τον αμυντικό της ΑΕΚ να ελπίζει σε επιστροφή στο ματς της Δευτέρας (20/12) με τον ΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα, οι Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν. Οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ γυμνάστηκαν κανονικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ