Σνάιντερ – «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και ο ΠΑΟΚ μας τιμώρησε»

Σνάιντερ – «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και ο ΠΑΟΚ μας τιμώρησε»

Ο Mάρκ Σνάιντερ μίλησε μετά τη βαριά ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από τον ΠΑΟΚ (0-4) και παραδέχτηκε ότι η εικόνα της ομάδας του ήταν κακή.

Μετά τη βαριά ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από τον ΠΑΟΚ (0-4) ο Mάρκ Σνάιντερ παραδέχτηκε πως η εικόνα της ομάδας του ήταν κακή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για τον αγώνα: «Στο πρώτο ημίχρονο είμασταν πάρα πολύ καλή, είχαμε την κατοχή και μπορούσαμε να σκοράρουμε, αλλά δυστυχώς ήρθε το γκολ του ΠΑΟΚ και μας αποσυντόνισε. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε, χάναμε πολύ εύκολα τις μπάλες και όταν σκόραρε ο ΠΑΟΚ και το δεύτερο γκολ, χάσαμε τελείως τον έλεγχο. Θα πρέπει να αναλύσουμε στο βίντεο τα λάθη που κάναμε έτσι ώστε να τα διορθώσουμε άμεσα».

Για το ποιο ήταν το κλειδί της αναμέτρησης: «Σίγουρα, ο ΠΑΟΚ είχε τις ευκαιρίες αλλά και εμείς είχαμε για να μπορέσουμε να σκοράρουμε έστω το γκολ της ισοφάρισης. ίσως αν φεύγαμε στο ημίχρονο με το 1-1 θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη εικόνα στη συνέχεια του παιχνιδιού. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν είμασταν αυτοί που έπρεπε μπορεί να είχαμε την κατοχή, αλλά δεν αποδώσαμε καλά και ο ΠΑΟΚ μας τιμώρησε».

Για τον κόσμο: «Είναι μία φανταστική ενέργεια του κόσμου. Μπορεί το αποτέλεσμα να μην είναι και το καλύτερο αλλά ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθειά μας και θα θέλουν οι παίκτες να παλεύουν σε κάθε φάση. Μπορεί να είναι δυστυχισμένοι αλλά θα προσπαθήσουμε στα επόμενα παιχνίδια να τους ξανακάνουμε χαρούμενους. Πάντως αυτό που μένει σε αυτό το παιχνίδι είναι η πολύ καλή εντύπωση του κόσμου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ