Τα χατ-τρικ του Ελ Αραμπί με τον Ολυμπιακό (vid)

Τα χατ-τρικ του Ελ Αραμπί με τον Ολυμπιακό (vid)

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ήταν... on fire και στο Περιστέρι, σκόραρε τρεις φορές, έφτασε στα τέσσερα χατ-τρικ με τη φανέλα του Ολυμπιακού και ισοφάρισε τον Τζιοβάνι!

Ποιος άλλος; Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί! Ο Ελ Αραμπί είναι ο ορισμός της παροιμίας «σαν το παλιό κρασί», καθώς όσο και να περνάνε τα χρόνια, αποδεικνύει πως η ηλικία για εκείνον είναι ένας απλός αριθμός! Οι δικοί του αριθμοί ωστόσο, δεν είναι και τόσο απλοί… Ο Μαροκινός επιθετικός έχει νούμερα που τρομάζουν!

Από το καλοκαίρι του 2019 που ήρθε στον Ολυμπιακό, ο Ελ Αραμπί έχει φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα 123 φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Οι αριθμοί του; Μυθικοί! Σε αυτές τις 123 συμμετοχές ο πλέον 34χρονος φορ, έχει καταφέρει να σκοράρει 68 γκολ και να «σερβίρει» ακόμα 15 στους συμπαίκτες του.

Ο φορ του Ολυμπιακού ήταν και σήμερα ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς, καθώς σκόραρε τρεις φορές και έφτασε σε άλλο ένα χατ-τρικ με τα ερυθρόλευκα! Το συγκεκριμένο, ήταν το 4ο χατ-τρικ του 34χρονου από το καλοκαίρι του 2019 που μετακόμισε στον Πειραιά.

Μάλιστα, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Ελ Αραμπί «πληγώνει» τρεις φορές τον Ατρόμητο, καθώς και τον Οκτώβρη του 2020, είχε καταφέρει να βρει τρεις φορές δίχτυα απέναντι στην ομάδα του Περιστερίου.

Το πρώτο του χατ-τρικ με τα ερυθρόλευκα το πέτυχε στις 12/1/2020 απέναντι στη Λαμία για την 18η αγωνιστική. Ακολούθησε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο τον Οκτώβρη του ίδιου έτους, ενώ τον Δεκέμβρη του ίδιου έτους σκόραρε τρία γκολ και απέναντι στον Βόλο, φτάνοντας στο τρίτο του χατ τρικ με τα ερυθρόλευκα.

Με το αποψινό του, έφτασε τα τέσσερα χατ τρικ με τον Ολυμπιακό και παράλληλα κατάφερε να γράψει ιστορία, καθώς «έπιασε» τον Τζιοβάνι ο οποίος μέχρι και πριν το παιχνίδι στο Περιστέρι ήταν ο μοναδικός ξένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία των Πειραιωτών με τέσσερα χατ-τρικ.

Δείτε όλα τα χατ-τρικ του Μαροκινού «κίλερ» με τα ερυθρόλευκα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ