Μιχάι – «Είχαμε ένα κακό διάστημα, αυτή η νίκη θα μας ανεβάσει ψυχολογικά»

Μιχάι – «Είχαμε ένα κακό διάστημα, αυτή η νίκη θα μας ανεβάσει ψυχολογικά»

Ο Ενέα Μιχάι τόνισε πως η εμφατική νίκη του επί του ΠΑΣ Γιάννινα (0-4) θα βοηθήσει ψυχολογικά τον ΠΑΟΚ.

Ο Ενέα Μιχάι μίλησε μετά το ξέσπασμα του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα (0-4) και τόνισε ότι η εν λόγω νίκη θα βοηθήσει ψυχολογικά την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για τη νίκη επί του ΠΑΣ: «Δεν ήταν έκπληξη, γνωρίζουμε την προσπάθεια και τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Και αυτό προσπαθούμε να βγάλουμε στο γήπεδο. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, η οποία θα μας βοηθήσει και στην ψυχολογία μας. Ήδη εστιάζουμε στο επόμενο παιχνίδι».

Για το που κρίθηκε η αναμέτρηση: «Ήμασταν πιο συμπαγείς, αμυνθήκαμε καλά και όλοι μαζί, είχαμε καλή επικοινωνία και έντονη επικοινωνία, γιατί χρειάζεται σε έναν αγώνα. Αυτό είναι το κλειδί και θα έρθουν και άλλες νίκες με αυτόν τον τρόπο».

Για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε ο ΠΑΟΚ: «Προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ και αυτό κάνω. Περάσαμε ένα κακό διάστημα, δεν μπορείς να κερδίζεις κάθε παιχνίδι. Προσπαθούμε να κερδίζουμε γιατί είμαστε ο ΠΑΟΚ, περάσαμε ένα κακό διάστημα και ότι και αν συνέβαινε δεχόμασταν γκολ. Αυτό δεν σημαίνει ότι ήμασταν τραγικοί, δεν πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα. Έχουμε κάνει τρεις νίκες και προχωράμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ