Θύρα 7 – «Μια ακόμα Ολυμπιακή ημέρα – Ψυχή πρωταθλητή»

Θύρα 7 – «Μια ακόμα Ολυμπιακή ημέρα – Ψυχή πρωταθλητή»

Η Θύρα 7 με ανάρτηση της έστειλε το δικό της μήνυμα για τις μεγάλες νίκες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, αλλά και για τον τρόπο που στερήθηκε τη νίκη επί της ΑΕΚ η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός με μια τεράστια εμφάνιση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ νίκησε με 3-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη ΑΕΚ στο +11 (η Ένωση έχει ματς λιγότερο).

Οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν ακόμη ένα διπλό τη φετινή σεζόν, οδεύοντας για την κατάκτηση του του τρίτου σερί πρωταθλήματος, ενώ λίγη ώρα αργότερα και ο μπασκετικός Ολυμπιακός επικράτησε με εμφατικό τρόπο της Μπάγερν στο ΣΕΦ με 83-60 για την Euroleague.

Η Θύρα 7 λοιπόν μετά τα ματς των Πειραιωτών και το 2/2 έστειλε το δικό της μήνυμα για τις δυο ομάδες του συλλόγου. Εκτός από τα ματς σε Περιστέρι και ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός έπαιζε και με την ΑΕΚ στο χάντμπολ, όπου ήρθε ισόπαλος με 26-26 σε ένα ματς στο οποίο οι διαιτητές έκαναν… όργια. Για αυτό τον λόγο πήρε θέση η Θύρα 7 δίνοντας συγχαρητήρια στην ομάδα για την εμφάνιση, ενώ άφησε αιχμές για τη διαιτησία του ματς, που «στέρησε τη νίκη από τον Ολυμπιακό».

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Θύρα 7:

«Μια ακόμα Ολυμπιακή ημέρα. Ψυχή πρωταθλητή.

Μπράβο στις ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

Υ.Γ. Μπράβο και στην ομάδα του Χάντμπολ για την ψυχωμένη εμφάνιση, μόνο η εγκληματική διαιτησία μπορούσε σήμερα να τους στερήσει τη νίκη»

Δείτε την ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ