Ειρωνικό μήνυμα Γιώργου Σαββίδη για Βασιλειάδη

Ο Γιώργος Σαββίδης έκανε ειρωνική αναφορά στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, με νέο ποστάρισμα στο instagram.


Ειρωνικό μήνυμα Γιώργου Σαββίδη για Βασιλειάδη | to10.gr

Ο Γιώργος Σαββίδης συνεχίζει να ποστάρει μηνύματα στο instagram και στο τελευταίο εξ αυτών, αναφέρεται και στον Γιώργο Βασιλειάδη, χρησιμοποιώντας μάλιστα πολύ ειρωνικό σχόλιο στην τοποθέτηση του για τον υφυπουργό Αθλητισμού.

«Κύριε Βασιλειάδη δεν χρειάζεται να ακυρώνετε τις επισκέψεις σας στην Θεσσαλονίκη. Έχει κι εδώ κατοίκους ξέρετε, Ελλάδα είναι κι εδώ. Υπάρχουν ομάδες στην Θεσσαλονίκη και στη Βόρεια Ελλάδα που θέλουν να ακουστούν. Μην τις αγνοείτε.

Ακόμα ένα βαρίδιο Κόκκαλη στον Ολυμπιακό

ΥΓ1 Αν κάποιοι ενδιαφέρονται όπως διατυμπανίζουν για ένα καθαρό ποδόσφαιρο ας έρθουν να καθίσουμε ΟΛΟΙ μαζί χωρίς διάκριση μικρών – μεγάλων για να βγούμε επιτέλους από το τέλμα που έχουμε περιέλθει. Κι αυτές οι συναντήσεις να γίνονται όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

ΥΓ2 Σταματήστε να εμπλέκετε την πολιτική στο ποδόσφαιρο (1926 – λέξεις για Σαββίδη τις τελευταίες δύο εβδομάδες, 0 λέξεις για Μαρινάκη). Επιτέλους να μιλήσουμε μόνο για ποδόσφαιρο!», αναφέρει ο γιος του προέδρου του ΠΑΟΚ στο instagram.

 

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Τρεις λόγοι για να απέχεις από την ερωτική δράση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο