Με Λε Ταλέκ η εντεκάδα της ΑΕΚ στη Νίκαια

Με Λε Ταλέκ η εντεκάδα της ΑΕΚ στη Νίκαια

Οι εκλεκτοί του Αργύρη Γιαννίκη για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ιωνικό.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει (19:30) εκτός έδρας τον Ιωνικό, με την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη να θέλει να επιστρέψει στα τρίποντα μετά και την γκέλα στην Τρίπολη.

Για τον αγώνα της Νίκαιας, ο Έλληνας κόουτς επιλέγει σύστημα 4-2-3-1 και ξεκινάει στη βασική ενδεκάδα τον Λε Ταλέκ, με τον Γάλλο χαφ να παίρνει τη θέση του τιμωρημένου Αντρέ Σιμόες.

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας θα υπερασπιστεί την κιτρινόμαυρη εστία, με τους Μισελέν και Χατζισαφί να παίρνουν θέση στα αμυντικά άκρα. Τζαβέλλας και Βράνιες είναι το κεντρικό δίδυμο.

Λε Ταλέκ και Σιμάνσκι βρίσκονται στο χώρο του κέντρου, με τον Πέτρο Μάνταλο να κινείται λίγο πιο μπροστά σε ελεύθερο ρόλο. Αμραμπατ και Τσούμπερ θα βρίσκονται στις πτέρυγες, με τον Αραούχο να παίρνει θέση στην κορυφή της επίθεσης της ΑΕΚ.

Στον πάγκο της Ένωσης βρίσκονται οι: Χατζηεμμανουήλ, Ρότα, Μήτογλου, Μιτάι, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ και Τάνκοβιτς.

Η εντεκάδα του Ιωνικού για το ματς με την ΑΕΚ: Χουτεσιώτης, Βαφέας, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Γκοτσούλια, Βαλεριάνος, Ντάλτσιο, Κάνιας, Κιάκος, Αοσμαν, Λένις

Στον πάγκο για την ομάδα της Νίκαιας βρίσκονται οι: Αναγνωστόπουλος, Τσιριγώτης, Κωνσταντινίδης, Μουστάκης, Πογοσιάν, Μπονέτι, Μάναλης, Καμπράλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ