Ολυμπιακός – «Φωτιά» στο Λιμάνι για τον Κώστα Μανωλά! (pics+vids)

Ολυμπιακός – «Φωτιά» στο Λιμάνι για τον Κώστα Μανωλά! (pics+vids)

Χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού έστησαν «πάρτι» για τον Κώστα Μανωλά – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την αποθέωση που γνώρισε ο διεθνής άσος.

«Χαμός» στο μεγάλο λιμάνι για τον Κώστα Μανωλά, με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό να γνωρίζει την αποθέωση από τον κόσμο του Ολυμπιακού. Οι οπαδοί των Πειραιωτών μαζεύτηκαν έξω από τα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και αποθέωσαν τον Κώστα Μανωλά, που επέστρεψε στον Ολυμπιακό μετά από 7.5 χρόνια.

Ο κόσμος των πρωταθλητών περίμενε καρτερικά την άφιξη του 30χρονου σέντερ μπακ και μόλις έκανε την εμφάνισή του στα γραφεία της ΠΑΕ έγινε… χαμός, με τους οπαδούς των πρωταθλητών να φωνάζουν συνθήματα, να ανάβουν καπνογόνα και να κάνουν τη νύχτα μέρα για χάρη του Μανωλά. Ενας ποδοσφαιριστής που τίμησε την ερυθρόλευκη φανέλα, αγάπησε τον Ολυμπιακό και αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους οπαδούς των Πειραιωτών.

Το «Κώστα έλα, μας έχει πιάσει τρέλα», που φώναζαν οι φίλοι του Ολυμπιακού πριν φτάσει ο έμπειρος άσος στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ έδωσε τη θέση του στο «Κώστα, αλάνι…», με τον κόσμο της ομάδας του μεγάλου λιμανιού να στήνει… πάρτι για χάρη του Μανωλά.

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός ανέβηκε τα σκαλιά, με τον κόσμο που είχε μαζευτεί στα γραφεία του Ολυμπιακού στην Πλατεία Αλεξάνδρας να τον αποθεώνει και τον ίδιο λίγο αργότερα να τραγουδάει μαζί με τον κόσμο των Πειραιωτών το γνωστό σύνθημα: «Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό». Ένα «ερυθρόλευκο» πάρτι, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να κάνουν τη νύχτα-μέρα με τα καπνογόνα και να δημιουργούν μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Στη συνέχεια ο Κώστας Μανωλάς μπήκε στα γραφεία, αγκαλιάστηκε με τον Φρανσουά Μοντέστο, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού και λίγο αργότερα βγήκε φορώντας μια φανέλα του Ολυμπιακού, με τον Ελληνα αμυντικό να γνωρίζει και πάλι την αποθέωση.

Δευτερόλεπτα αργότερα έφτασε στα γραφεία ο ηγέτης των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος αποθεώθηκε από τους οπαδούς, που φώναζαν ρυθμικά: «Είναι τρελός, είναι τρελός ο πρόεδρος». Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού αγκάλιασε τον Κώστα Μανωλά, μια εικόνα που προκάλεσε… παροξυσμό στον κόσμο, που συνέχιζε να αποθεώνει τους δύο άνδρες.

Μετά τις σχετικές φωτογραφίες, ο ηγέτης των πρωταθλητών μαζί με τον έμπειρο σέντερ μπήκαν στα γραφεία, με τον Μανωλά να υπογράφει στον Ολυμπιακό και τους Ερυθρόλευκους να ολοκληρώνουν μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία τους. Οι Πειραιώτες απέκτησαν έναν από τους κορυφαίους αμυντικούς της Ευρώπης. Μια μεταγραφή που μόνο ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη μπορεί να πραγματοποιήσει στην Ελλάδα.

Δείτε τα βίντεο πριν την άφιξη του Μανωλά:

Ο κόσμος του Ολυμπιακού φωνάζει συνθήματα, περιμένοντας τον Μανωλά:

Οσο περνούσε η ώρα μαζευόταν όλο και περισσότερο κόσμος στα γραφεία της ΠΑΕ

Ο Κώστας Μανωλάς γνωρίζει την αποθέωση από τον κόσμο

Και τραγουδάει συνθήματα μαζί με τον κόσμο:

Η αγκαλιά με τον Μοντέστο

Η αποχώρηση του Μανωλά από τα γραφεία της ΠΑΕ:

Τα βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την υποδοχή στον Μανωλά:

 

Δείτε φωτογραφίες από το «ερυθρόλευκο» πάρτι και την αποθέωση που γνώρισε ο Μανωλάς

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ