Σπανός – «Οι παίκτες μου έδωσαν τα πάντα μέχρι το τέλος»

Σπανός – «Οι παίκτες μου έδωσαν τα πάντα μέχρι το τέλος»

Ο Δημήτρης Σπανός μίλησε για την ήττα του Ιωνικού από την ΑΕΚ, τονίζοντας πως οι παίκτες του έδωσαν τα πάντα μέχρι το τέλος.

Ο Ιωνικός ηττήθηκε από την ΑΕΚ με σκορ 1-0 στη Νίκαια, με τον Δημήτρη Σπανό να είναι ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την απόδοση των παικτών του.

Ο Έλληνας τεχνικός στις δηλώσεις του τόνισε ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, όμως η ομάδα του έδωσε τα πάντα μέχρι το τέλος του αγώνα.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Σπανός:

Για το ματς: «Νομίζω ότι αδρανήσαμε σε κάποιες περιπτώσεις. Δεχτήκαμε ένα γκολ που δεν έπρεπε να το δεχτούμε εκείνη τη στιγμή. Δεν μπορώ, όμως, να έχω παράπονο. Σε γενικές γραμμές οι παίκτες έκαναν μεγάλη προσπάθεια.

Έδωσαν τα πάντα μέχρι το τέλος. Πρέπει να τους πω συγχαρητήρια. Συνεχίζουμε έτσι, δεν μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω. Χάσαμε από μια μεγάλη ομάδα. Εντάξει, είναι λογικό. Η αίσθησή μου είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο παλέψαμε πάρα πολύ το παιχνίδι».

Για το εάν θεωρεί δίκαιο το αποτέλεσμα: «Όντως, η ΑΕΚ είχε περισσότερες ευκαιρίες. Αλλά, το ποδόσφαιρο είναι στιγμές. Μπορείς να κάνεις μία ευκαιρία και να κερδίσεις και οι άλλοι να κάνουν πέντε. Άλλωστε, αυτό το έχουμε πάθει».

Για το εάν έπαιξε ρόλο η απουσία του Μύγα: «Πάντα παίζουν ρόλο οι απουσίες σ’ αυτήν την ομάδα. Είναι το βασικό μας δεξί μπακ, όμως δεν έχω παράπονο ούτε από τον Γκουτσούλια ούτε από τον Ματσούκα. Έκαναν τον αγώνα τους, μπράβο τους και συνεχίζουμε».

Για τα εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν με Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα: «Όπως κάνουμε πάντα. Θεωρώ ότι δεν έχει χαθεί τίποτα. Το αντίθετο, είμαστε σε καλή κατάσταση. Νομίζω ότι θα τα πάμε καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ