Παναθηναϊκός : Στα 6 εκατομμύρια οι οφειλές, καμπάνα απαγόρευσης μεταγραφών από FIFA

Παναθηναϊκός : Στα 6 εκατομμύρια οι οφειλές, καμπάνα απαγόρευσης μεταγραφών από FIFA

Ο Παναθηναϊκός είχε ληξιπρόθεσμες οφειλές έως τις 31/12/2017 που αγγίζουν τα έξι εκατομμύρια ευρώ και η FIFA ετοιμάζει νέα τιμωρία για το τριφύλλι, που δεν θα μπορεί να κάνει μεταγραφές το καλοκαίρι!

Ο Παναθηναϊκός περιμένει να μάθει τα νεότερα από την ΕΠΟ και αν θα δεχτεί να είναι πιο ελαστική και επί της ουσίας να τον… γλιτώσει από τον υποβιβασμό, ωστόσο την ίδια ώρα η FIFA παραμονεύει και είναι έτοιμη να τιμωρήσει εκ νέου τον Παναθηναϊκό.

Και μετά τον αποκλεισμό που του έχει επιβάλει, ετοιμάζει… καμπάνα και για τις μεταγραφές, λόγω των χρεών που υπήρχαν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2017. Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός είχε μέχρι την τελευταία μέχρι του προηγούμενου έτους ληξιπρόθεσμες οφειλές που άγγιζαν τα έξι εκατομμύρια ευρώ.

Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που δεν θα μπορέσουν να καταθέσουν ικανό φάκελο για να πάρουν την αδειοδότηση: αδυνατούν να διακανονίσουν ένα τόσο μεγάλο μεγάλο ποσό, αφού οι πιστωτές είναι πάρα πολλοί και φυσικά πλέον δεν είναι καθόλου συνεργάσιμοι, βλέποντας την πολύ μεγάλη καθυστέρηση που υπάρχει από την ΠΑΕ.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που μέσα στην επόμενη εβδομάδα, δηλαδή έως τις 31 Μαρτίου, ο Παναθηναϊκός δεν προλάβει να διακανονίσει τα χρέη του (κάτι που είναι δεδομένο) θα είναι δεδομένη και η απόφαση της FIFA. Μια απόφαση για απαγόρευση μεταγραφών, που θα φέρει ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα στο τριφύλλι το ερχόμενο καλοκαίρι, αν δεν έχει αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ