Η «πρώτη» του Μανωλά στο Ρέντη και το καλωσόρισμα…

Η «πρώτη» του Μανωλά στο Ρέντη και το καλωσόρισμα…

Πως πέρασε την πρώτη του προπόνηση στην δεύτερη «ερυθρόλευκη» θητεία του ο Κώστας Μανωλάς

Ανυπόμονος να παίξει ξανά με τα αγαπημένα του ερυθρόλευκα είναι ο Κώστας Μανωλάς, κάτι που έδειξε ξεκάθαρα κατά την χθεσινή αποθεωτική παρουσία του στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Έλληνας αμυντικός που μετά τις υπογραφές το απόγευμα της Πέμπτης έφυγε από την Πλατεία Αλεξάνδρας φορώντας την φανέλα της ομάδας, έβαλε σήμερα τα ρούχα της προπόνησης επιστρέφοντας στις εγκαταστάσεις του Ρέντη μετά από 7,5 χρόνια για να προπονηθεί και πάλι με την αγαπημένη του ομάδα.

Μια μέρα που περίμενε εδώ και καιρό ο Κώστας Μανωλάς. Επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια, στα αποδυτήρια που μεγάλωσε ποδοσφαιρικά. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον υποδέχεται αλλά και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να τον καλοδέχονται στην μεγάλη ερυθρόλευκη οικογένεια.

Μπορεί από την πρώτη θητεία του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό να έχουν αλλάξει πολλά πρόσωπα, όμως ο κορυφαίος Έλληνας στόπερ είχε αρκετούς να συναντήσει και πάλι και να τα πει από κοντά φορώντας την ίδια φανέλα.

Ο Μανωλάς γνώρισε το προπονητικό επιτελείο του Μαρτίνς με τον οποίο είχε ιδιαίτερη συνομιλία. Είναι ξεκάθαρο, και δεν το έκρυψε στιγμή ο Κώστας Μανωλάς πως θέλει να είναι πανέτοιμος για να παίξει από την πρώτη στιγμή που θα έχει δικαίωμα να φορέσει τα ερυθρόλευκα σε επίσημο παιχνίδι.

Ο Μαρτίνς προφανώς και γνωρίζει τα πάντα γύρω από την δυναμική που δίνει στην ερυθρόλευκη άμυνα η παρουσία του Μανωλά και έχει κάθε λόγο να «πονοκεφαλιάζει» ευχάριστα.

Η πρώτη μέρα του Μανωλά στο Ρέντη, στη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό, κύλησε με έντονο ατομικό πρόγραμμα. Ο στόχος του ερυθρόλευκου άσου είναι να βρίσκεται σε τοπ κατάσταση και διαθέσιμος για να παίξει εφόσον το αποφασίσει ο προπονητής του στον αγώνα με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη στις 5 Ιανουαρίου.

Το πρώτο ματς μετά την διακοπή. Για αυτό άλλωστε ο Μανωλάς πίεσε όσο μπορούσε από την πλευρά του να φύγει όσο νωρίτερα γίνεται από την Νάπολι για να μπει άμεσα στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Μέρα με την μέρα ο Μανωλάς θα ανεβάζει στροφές και θα μπει και με την υπόλοιπη ομάδα στις προπονήσεις. Είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση παρότι δεν αγωνιζόταν το τελευταίο διάστημα στη Νάπολι.

Κάτι που συνέβαινε όχι γιατί δεν… τράβαγε στις προπονήσεις, αλλά γιατί ήταν δεδομένη η απόφαση του να εγκαταλείψει τους Ιταλούς για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ