ΟΦΗ – «Καταδικάζουμε οποιαδήποτε μορφή ρατσισμού»

ΟΦΗ – «Καταδικάζουμε οποιαδήποτε μορφή ρατσισμού»

Η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την καταγγελία του Αμπουμπακάρ Καμαρά ότι δέχτηκε ρατσιστική επίθεση από τους οπαδούς της Κρητικής ομάδας.

Με ανάρτησή του το απόγευμα της Παρασκευής (17/12) ο Αμπουμπακάρ Καμαρά αποκάλυψε πως δέχθηκε ρατσιστική επίθεση κατά την αλλαγή του στην χθεσινή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, λέγοντας μάλιστα ότι κάποιοι οπαδοί της Κτητικής ομάδας τον έφτυσαν.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ δεν άφησε ασχολίαστη αυτή την καταγγελία και εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει ότι η ομάδα του Ηρακλείου έχει αποδείξει ότι καταδικάζει οποιαδήποτε μορφή ρατσισμού και πως χειροκροτήθηκε στο ίδιο παιχνίδι ο συμπαίκτης του, Μπαντού Εντιαγέ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ: 

Ένα γήπεδο στο… πόδι για να χειροκροτήσει τον Μπαντού Εντιαγέ, τη στιγμή της αλλαγής του. Μια εικόνα που μεταφέρθηκε σε κάθε σπίτι μέσω της τηλεοπτικής μετάδοσης. Μια ομάδα κι ένα γήπεδο που τα τελευταία χρόνια αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία και με κάθε πιθανό τρόπο ότι καταδικάζουν οποιαδήποτε μορφή ρατσισμού. Ήμασταν, είμαστε και πάντα θα είμαστε αντίθετοι χωρίς το παραμικρό «…αλλά». Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Το ποδόσφαιρο ενώνει κι εμείς μόνο αυτό το ποδόσφαιρο πρεσβεύουμε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ