Με Μάντι και Βαλμπουενά για τη νίκη και τη διαφορά – Ο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή

Με Μάντι και Βαλμπουενά για τη νίκη και τη διαφορά – Ο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με τη Λαμία και είχε ευχάριστες ειδήσεις...

Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να λαθέψει. Θέλει να κλείσει τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τουλάχιστον με το +8 από την ΑΕΚ. Θέλει μια καλή και ει δυνατόν ευρεία νίκη επί της Λαμίας το μεσημέρι (15:00) της Κυριακής, τόσο για τους βαθμούς, όσο και για να διασκεδάσει τον κόσμο που θα βρεθεί στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Ευελπιστώντας, παράλληλα, ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα εμφανιστεί αξιόμαχος κόντρα στην ΑΕΚ και θα τις «κόψει» βαθμούς.

Βεβαίως, το σημαντικό για τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του είναι να κάνουν αυτό που πρέπει οι ίδιοι. Με τον Πορτογάλο τεχνικό να ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της ομάδας του, ενόψει της αναμέτρησης με τον σύλλογο της Φθιώτιδας. Μάλιστα, στην αποστολή που ανακοίνωσε, συμπεριέλαβε, τόσο τον Μάντι Καμαρά, που είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς μετά το παιχνίδι με τον Αρη, όσο και τον Ματιέ Βαλμπουενά, που ξεπέρασε το πρόβλημα στον δικέφαλο.

Ο Μαρτίνς συμπεριέλαβε όλους τους υγιείς ποδοσφαιριστές στην αποστολή, εκτός από τους Καρμπόβνικ, Σεμέδο και Μάρκοβιτς, ενώ ο Τζολάκης και Σουρλής αγωνίστηκαν με την ομάδα Β’

Αναλυτικά η αποστολή: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Ονιεκουρού, Μασούρας, Λόπες, Βρουσάι, Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί, Τικίνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ