Κεντρικός αμυντικός – έκπληξη για τον Ολυμπιακό (vid)

Κεντρικός αμυντικός – έκπληξη για τον Ολυμπιακό (vid)

Οι Ουκρανοί μπλέκουν τον Ολυμπιακό με 27χρονο σέντερ μπακ – Ποιος είναι ο παίκτης που γράφτηκε στο εξωτερικό για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να απέκτησε τον Κώστα Μανωλά και να έχει θωρακίσει την άμυνά του, αλλά στο εξωτερικό υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να ενδιαφέρεται για τον Ουκρανό σέντερ μπακ, Αλεξάντερ Σβάτοκ.

Πρόκειται για τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό και αρχηγό της Ντνίπρο, ο οποίος φέτος έχει αγωνιστεί σε 18 παιχνίδια πρωταθλήματος και σε ένα ματς Κυπέλλου, καταγράφοντας συνολικά 1.673 λεπτά συμμετοχής. Εχει ύψος 1.86 μ., είναι δεξιοπόδαρος και το συμβόλαιό που έχει με την ουκρανική ομάδα ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριου του 2022.

Στην Ντνίπρο αγωνίζεται από τον Ιανουάριο του 2020, όταν η ουκρανική ομάδα τον πήρε από την Χάιντουκ Σπλιτ έναντι 350.000 €, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία είναι στις 400.000 €.  Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός, αλλά και η Βασιλεία, έχουν ξεχωρίσει τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό και καλοβλέπουν την περίπτωσή του.

Οι Ουκρανοί μάλιστα τονίζουν ότι ο Σβάτοκ έχει εμπειρία από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, καθώς το δεύτερο μισό του 2019 αγωνίστηκε στην Κροατία με τη φανέλα της Χάιντουκ. «Να σημειωθεί ότι ο Σβάτοκ έχει ήδη εμπειρία από τις εμφανίσεις στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Το 2019, ο έμπειρος αμυντικός ήταν παίκτης στην κροατική Χάιντουκ, έχοντας παίξει 16 αγώνες», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο εν λόγω ρεπορτάζ.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ