Παναιτωλικός – Γιατί «τρελάθηκε» ο Καρέλης…

Παναιτωλικός – Γιατί «τρελάθηκε» ο Καρέλης…

Ο Νίκος Καρέλης «τρελάθηκε» στο ματς με τον Ατρόμητο και στη νίκη του Παναιτωλικού και ο λόγος ήταν συγκεκριμένος

Ο Νίκος Καρέλης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο Αγρίνιο στη νίκη του Παναιτωλικού με 2-1 επί του Ατρόμητου, με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου να παίρνει βαθμολογική ανάσα. Ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε το νικητήριο τέρμα της ομάδας του, ενώ σκόραρε κι ακόμη ένα τέρμα στο ματς, όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ο Καρέλης λοιπόν πανηγύρισε έξαλλα το γκολ που δεν μέτρησε και πολύ πιο έντονα από εκείνο που τελικά έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του και για αυτό τον λόγο μετά το ματς «τρελάθηκε» με το VAR…

Μιλώντας για το ποιο γκολ πανηγύρισε περισσότερο είπε: «Αυτό που δεν μέτρησε (πανηγύρισε περισσότερο). Ήταν πιο όμορφο, αλλά ακυρώθηκε. Έδωσα εγώ και όλα τα παιδιά τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε», είπε αρχικά και προσέθεσε ότι ακυρώθηκε γιατί «βρήκε στο χέρι προφανώς».

Κάπου εκεί ακολούθησε το σχόλιο για τον πανηγυρισμό του. «Δεν το σκέφτηκα. Ήταν μία κίνηση, μέσα από τις ευκαιρίες που έχω χάσει τελευταία και τους βαθμούς που έχουμε χάσει, ήθελα να πω στον κόσμο πως είμαι εδώ και βοηθάω την ομάδα μου να παίρνει τα παιχνίδια».

Λίγες μέρες πριν στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα ο Καρέλης ήταν ο μοιραίος. Ο Παναιτωλικός έχασε το ματς με τον ίδιο να πετάει στα σκουπίδια δύο απίστευτες ευκαιρίες. Εάν έδινε το προβάδισμα στους Αγρινιώτες, όλα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά. Ωστόσο, εξιλεώθηκε με το νικητήριο γκολ με τον Ατρόμητο και για αυτό τον λόγο ξέσπασε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ