ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να οδηγεί την «κούρσα» στο πρωτάθλημα, αφού το σύνολο του Μαρτίνς επικράτησε και στα εννιά πιο πρόσφατα ματς, με τελευταία τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο (3-0) στο Περιστέρι. Κορυφαίος ο Ελ Αραμπί, ο οποίος με δικό του χατ-τρικ χάρισε το τρίποντο στους Πειραιώτες.

Η Λαμία βρίσκεται στην δύο θέσεις πάνω από την ουρά, στο πρωτάθλημα, αφού δεν επικράτησε σε κανένα από τα πέντε τελευταία ματς (0-2-3). Έρχεται από εντός έδρας ισοπαλία (2-2) κόντρα στον Βόλο, σε ματς στο οποίο βρέθηκε να χάνει με 0-2, όμως ισοφάρισε σε διάστημα δύο λεπτών, στην επανάληψη. Σοβαρά πάντως τα
ανασταλτικά κενά που εμφανίζει από την αρχή της χρονιάς.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Λαμία είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 της Κυριακής.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming | Μαρτίνς «Σε αυτά τα παιχνίδια κερδίζονται οι τίτλοι»

Μια ακόμα νίκη για τους Ερυθρόλευκους, που αύξησαν τη διαφορά από τη δεύτερη ΑΕΚ στους 11 πόντους και έκαναν ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ένα σημαντικό διπλό για τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σε αυτά τα γήπεδα, σε αυτά τα παιχνίδια κερδίζονται οι τίτλοι. Ήταν ένας αντίπαλος ο οποίος παραδοσιακά μας δυσκολεύει, μια έδρα που παραδοσιακά αντιμετωπίζουμε προβλήματα όχι μόνο εμείς, αλλά και οι άμεσοι διεκδικητές του τίτλου. Θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε βαθμούς σε γήπεδα που οι αντίπαλοι χάνουν βαθμούς. Κάναμε καλό παιχνίδι. Σε τέτοια παιχνίδια όταν τα κερδίζεις, κερδίζονται οι τίτλοι».

Για το βραβείο του καλύτερου προπονητή που κέρδισε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος, ευχαριστώ πάρα πολύ. Θέλω να τονίσω ότι η επιτυχία της ομάδας δεν είναι δουλειά ενός ανθρώπου, του προπονητή. Είναι η δουλειά των προπονητών κι άλλων ανθρώπων. Είναι όλη η δομή του Ολυμπιακού που δουλεύει γι’ αυτά τα αποτελέσματα. Είμαι ευτυχισμένος στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό και θα συνεχίσω να δουλεύω για να έρχονται αυτά τα αποτελέσματα».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming | Ελ Αραμπί «Περήφανος που αφήνω το σημάδι μου όπως ο Τζιοβάνι»

Ο Μαροκινός επιθετικός μίλησε για το χατ-τρικ που πέτυχε απέναντι στον Ατρόμητο και δήλωσε περήφανος που αφήνει το σημάδι του στον Ολυμπιακό όπως ο Τζιοβάνι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιουσέφ Ελ Αραμπί:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος και από το χατ τρικ μου, αλλά και από τη νίκη μας. Ήταν ένα δύσκολο ματς, αλλά πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για τη νίκη και τα τέρματά του: «Όταν βάζεις το πρώτο γκολ σου ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, όχι μόνο για τα τέρματά μου, αλλά από την επικράτηση».

Για το ότι έχει 4 χατ τρικ με τον Ολυμπιακό όπως και ο Τζιοβάνι: «Είμαι πολύ περήφανος που που “έπιασα” τον Τζιοβάνι στα χατ τρικ. Είμαι χαρούμενος που αφήνω το… σημάδι μου όπως κι αυτός. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει για την ιστορία του Ολυμπιακού αυτός ο παίκτης».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |
Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ