ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη κόντρα στη Λαμία (3-2) και εκείνη με αντίπαλο τον Παναιτωλικό (2-0), γνώρισε ήττα στο ντέρμπι της Αθήνας (0-1) από την ΑΕΚ. Επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Ατρόμητο (2-0), το περασμένο Σάββατο, με τη μεσοβδόμαδη αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, να αναβάλλεται τελικά, λόγω κρουσμάτων COVID-19 στο στρατόπεδο του αντιπάλου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ, ενώ ερχόταν από τέσσερις νίκες στα πέντε περασμένα παιχνίδια. Εκεί, οι παίκτες του Μεταξά δεν εμφανίστηκαν συγκεντρωμένοι και η βαριά ήττα με 0-4, σίγουρα πλήγωσε το γόητρο της ομάδας.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΣ Γιάννινα είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 της Κυριακής.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming | Γιοβάνοβιτς «Δίκαιη και καθαρή νίκη»

Μετά τη λήξη του ματς, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε πως η ομάδα του δημιούργησε φάσεις και πήρε δίκαια τη νίκη απέναντι στους Περιστεριώτες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς:

«Έπρεπε να κερδίσουμε το ματς και νομίζω το κάναμε με έναν καλό τρόπο. Μπορεί σε κάποια διαστήματα να μην είχαμε καλό ρυθμό. Είχαμε τη διάθεση και δημιουργήσαμε φάσεις. Δεν ήταν εύκολο ματς. Ξέραμε πως δεν θα έχουμε πολλές ευκαιρίες. Στο τέλος ήταν δίκαιη και καθαρή νίκη. Δεν κάναμε πολλά πράγματα στον 1ο γύρο και ελπίζουμε στη συνέχεια να κάνουμε και άλλα.»

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming | Μεταξάς «Σχεδόν όλα τα σουτ του ΠΑΟΚ πήγαν μέσα»

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής Μεταξάς μετά την βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ (0-4) στάθηκε στα λάθη της ομάδας του αλλά και την ευστοχία του «Δικεφάλου».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μεταξά:

«Το ποδόσφαιρο είναι όπως η ζωή. Αρχίσαμε καλά το παιχνίδι, κάναμε τις ευκαιρίες μας, αλλά αυτή τη φορά το πέναλτι ήταν εναντίον μας. Δεν νομίζω να πήγε και κανένα σουτ του ΠΑΟΚ έξω, έκανε 3-4 σουτ και πήγαν σχεδόν όλα μέσα. Κάναμε αρκετά λάθη όμως και ο ΠΑΟΚ έχοντας την ποιότητα τα εκμεταλλεύτηκε και σκοράροντας και με μακρινά σουτ έφτασε σε αυτό το σκορ. Δεν μου αρέσει να χάνω. Έχουμε να διορθώσουμε πολλά. Το παλέψαμε, αλλά δεν μας βγήκε σήμερα. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, συνεχίζουμε»

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή
βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ