Το έκανε πάλι ο Μαρτίνς – Αυτή είναι η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Λαμία

Το έκανε πάλι ο Μαρτίνς – Αυτή είναι η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Λαμία

Ο Πέδρο Μαρτίνς διατήρησε την ίδια 11άδα για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Ομάδα που κερδίζει (και παίζει καλά), δεν αλλάζει. Αυτό το παλιό ποδοσφαιρικό κλισέ ακολουθεί και ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο οποίος για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, αποφάσισε να μην προχωρήσει σε αλλαγές. Επιλέγοντας να ξεκινήσει και κόντρα στη Λαμία την ίδια 11άδα που είχε παρατάξει κόντρα σε Αρη και Ατρόμητο.

Συγκεκριμένα, ο Μαρτίνς επέλεξε κάτω από τα δοκάρια τον Βατσλίκ. Δεξιά στην άμυνα θα ξεκινήσει ο Λαλά, αριστερά ο Ρέαμπτσιουκ και στο κέντρο οι Σισέ και Παπασταθόπουλος.

Στη μεσαία γραμμή ο Γιαν Εμβιλά με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη θα πάρουν θέση πίσω από τον Αγκιμπού Καμαρά, ενώ για τα δύο άκρα της επίθεσης επελέγησαν οι Ρόνι Λόπες και Γιώργος Μασούρας. Με την κορυφή της επίθεσης, βεβαίως, να… ανήκει στον πρώτο σκόρερ του Ολυμπιακού και 2ο του πρωταθλήματος, Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Αναλυτικά οι 11 που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς: Βατσλίκ, Λαλά, Σωκράτης, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας, Λόπες, Ελ Αραμπί.

Στον πάγκο ο Μαρτίνς κράτησε τους Κρίστινσον, Μ. Καμαρά, Ονιεκούρου, Ανδρούτσο, Βρουσάι, Μπα, Βαλμπουενά, Τικίνιο και Γκάρι Ροντρίγκες. Εκτός τελικής 20άδας επέλεξε να αφήσει Αβραάμ Παπαδόπουλο, τον Πιερ Κούντε και τον τον 3ο τερματοφύλακα των Πειραιωτών, Ηλία Καραργύρη.

Η 11άδα της Λαμίας: Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Γκονζάλες, Αραμπούλι, Ελευθεριάδης, Ρόμανιτς, Γκέντσογλου, Γκόλεμιτς. Στον πάγκο ο Γρηγορίου κράτησε τους Γκαραβέλη, Ράμος, Ορτέγα, Σκόνδρα, Βύντρα, Τρουμπουλό, Τσούκαλο, Μανουσάκη και Μαζουλουξή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ