To… Deja Vu του Σαράνοφ στο Καραϊσκάκη (vids)

To… Deja Vu του Σαράνοφ στο Καραϊσκάκη (vids)

Ο Σέρβος τερματοφύλακας της Λαμίας το είχε ξανακάνει το 2019…

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Λαμίας στο Καραϊσκάκη με 1-0 για την 15η αγωνιστική της Super League και πέτυχε την 10η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα. Μια δύσκολη νίκη για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού, καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακά τους, Μπόγιαν Σαράνοφ.

Ο Σέρβος ήταν εξαιρετικός και πραγματοποίησε 9 αποκρούσεις, με τον 34χρονο πορτιέρο να βγάζει ακόμα και το πέναλτι του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης. Ακόμα και στη φάση του γκολ του Ολυμπιακού, ο Μπόγιαν Σαράνοφ απέκρουσε το σουτ που έκανε ο Αγκιμπού Καμαρά, στο τετ α τετ που είχαν στο 22’, αλλά ο Μαροκινός φορ πήρε το ριμπάουντ και σε κενή εστία πέτυχε το γκολ της νίκης για την ομάδα του Πειραιά.

Μια εξαιρετική εμφάνιση από τον Σαράνοφ, με τον Σέρβο τερματοφύλακα να αποκρούει για δεύτερη φορά στην καριέρα του πέναλτι σε παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, το έκανε ξανά στο Καραϊσκάκη και πάλι στο ίδιο τέρμα, όπως το είχε κάνει το 2019. Τον Φεβρουάριο του 2019 (28/2/2019) οι Ερυθρόλευκοι είχαν υποδεχθεί την ομάδα της Φθιώτιδας στο Φάληρο, στον επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου.

Το πρώτο παιχνίδι στη Λαμία είχε έρθει 3-3 και οι Πειραιώτες ήθελαν δύο αποτελέσματα για να περάσουν στα ημιτελικά του θεσμού. Οι φιλοξενούμενοι στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου «σόκαραν» τους Ερυθρόλευκους, όταν άνοιξαν το σκορ στο 52’ με τον Τομάς.

Ο Ολυμπιακός πίεσε και στο 82’ κέρδισε πέναλτι, σε μαρκάρισμα του Ποντένσε. Ο Κώστας Φορτούνης ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Μπόγιαν Σαράνοφ έπεσε στη δεξιά του πλευρά και απέκρουσε το σουτ, κρατώντας τη νίκη και χαρίζοντας την πρόκριση στη Λαμία!

Σήμερα, η ιστορία επαναλήφθηκε. Πάλι στο Καραϊσκάκη, πάλι στο ίδιο τέρμα, πάλι στην ίδια γωνία. Αυτή τη φορά ο Ελ Αραμπί ήταν εκείνος που βρέθηκε απέναντι από τον Σέρβο.

Ο Σαράνοφ, όμως, όπως και το 2019, έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε την εκτέλεση του Μαροκινού. Ενα… Deja Vu για τον 34χρονο, που έκανε μεγάλες αποκρούσεις σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και ήταν χωρίς αμφιβολία ο κορυφαίος της Λαμίας.

Δείτε το πέναλτι του Φορτούνη και την απόκρουση του Σαράνοφ του 2019:

Και ΕΔΩ το σημερινό του Ελ Αραμπί.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ