Ελ Αραμπί – Ανεβαίνει στην λίστα με τους πρώτους σκόρερ όλων των εποχών

Ελ Αραμπί – Ανεβαίνει στην λίστα με τους πρώτους σκόρερ όλων των εποχών

O Ελ Αραμπί συνεχίζει να γράφει ιστορία με τον Ολυμπιακό, καθώς με το γκολ απέναντι στην Λαμία κέρδισε άλλη μία θέση στον πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 της Λαμίας στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague χάρη σε ένα τέρμα που πέτυχε ο Ελ Αραμπί στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην Λαμία ήταν ξεχωριστό για τον Μαροκινό επιθετικό, καθώς με το τέρμα που σημείωσε έφτασε τα 51 γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα. Μάλιστα, ο διεθνής άσος «έπιασε» στην 18η θέση των σκόρερ όλων των εποχών για τους Πειραιώτες τον Παύλο Βασιλείου.

Ο αμέσως επόμενος στην σχετική λίστα που κυνηγά ο Ελ Αραμπί είναι ο Τάσος Μητρόπουλος, ο οποίος είχε πετύχει 52 γκολ ως ποδοσφαιριστής των πρωταθλητών Ελλάδας και όπως όλα ο Μαροκινός επιθετικός θα τον ξεπεράσει πολύ γρήγορα, καθώς για μια ακόμη χρονιά σκοράρει ασταμάτητα με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Επιπλέον ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί συνέχισε την εκπληκτική παράδοση που έχει κόντρα στην Λαμία, καθώς έχει πετύχει τα περισσότερα τέρματα απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας. Συγκεκριμένα, ο Μαροκινός άσος έφτασε τα 7 γκολ σε 5 ματς ενώ μετράει 6 γκολ εναντίον της ΑΕΚ και του Ατρομήτου.

Πέντε φορές έχει σκοράρει επί του Παναθηναϊκού, του Βόλου και του Παναιτωλικού. Τέλος, τέσσερα γκολ έχει πετύχει σε βάρος του ΠΑΣ και της ΑΕΛ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ