Όργιο φημών για «δάκτυλο» της ΑΕΚ πίσω από την «επανάσταση» του Σούντγκρεν στον Αρη

Όργιο φημών για «δάκτυλο» της ΑΕΚ πίσω από την «επανάσταση» του Σούντγκρεν στον Αρη

Η ξαφνική «ενόχληση» του Σούντγκρεν και τα τερτίπια στον Αρη, έφεραν στο προσκήνιο το όνομα της ΑΕΚ, που φέρεται να τον «κλείνει» για το καλοκαίρι.

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν δεν είναι το τυπικό παράδειγμα Σκανδιναβού ποδοσφαιριστή. Είναι πιο «θερμόαιμος». Και παράλληλα πιο έτοιμος να δημιουργήσει εντάσεις. Ο Σουηδός μπακ δεν ταξίδεψε με την ομάδα του στην Κρήτη (αρχικά με άδεια, λόγω της γέννας της γυναίκας του), αλλά δεν ταξίδεψε ούτε την ημέρα του αγώνα, όπως ήταν προγραμματισμένο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κληθεί σε απολογία και να υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια για τη στάση και τη συμπεριφορά του.

Ωστόσο, γιατί ξύπνησε ξαφνικά ο Σούντγκρεν και αποφάσισε να κάνει την… επανάστασή του; Τι ήταν αυτό που τον παρακίνησε να θέσει ουσιαστικά εαυτόν εκτός ομάδας. Πώς ένας βασικότατος ποδοσφαιριστής του Αρη αποφασίζει «έτσι ξαφνικά» να σηκώσει παντιέρα και μάλιστα να θεωρείται πλέον εξαιρετικά πιθανό να έχει «τελειώσει» από τον σύλλογο;

Η απάντηση φαίνεται ότι βρίσκεται στην ομάδα που έχει ξεκινήσει ενέργειας για να τον δελεάσει για το καλοκαίρι. Το συμβόλαιο του Σούντγκρεν λήγει τον Ιούνιο. Και ο ίδιος μπορεί από την 1η Ιανουαρίου να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει, χωρίς οι Κίτρινοι να λάβουν ούτε ευρώ ή να μπορούν να μπλοκάρουν τη μετακίνησή του.

Κάπως έτσι, λοιπόν, φτάσαμε στο όνομα της ΑΕΚ. Εδώ και ημέρες στη Θεσσαλονίκη υπάρχει όργιο φημών (και όχι μόνο) ότι η Ενωση έχει έρθει σε επαφή με τον ατζέντη του παίκτη και έχει ουσιαστικά πάρει το «ναι» για το… μέλλον. Κάτι που κατά κάποιους γνωρίζοντας πράγματα και καταστάσεις Θεσσαλονίκη, σημαίνει ότι έχει υπάρξει οριστική συμφωνία και πως ο Σούντγκρεν έχει πάρει την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη.

Βεβαίως, επειδή ο Ιούνιος είναι ακόμη μακριά, πρέπει να περιμένουμε να δούμε και τις επόμενες κινήσεις του Σουηδού δεξιού μπακ και των εκπροσώπων του, αλλά και την αντίδρασή του στην τιμωρία που αναμένεται να του επιβληθεί από την ΠΑΕ Αρης. Διότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι ίσως προσπαθήσει να βγει στην ελεύθερη αγορά από τον Ιανουάριο, σπάζοντας με κάποιον τρόπο το συμβόλαιό του με τους Κίτρινους.

Ο 31χρονος (22/11/1990) Σούντγκρεν αποκτήθηκε από τον Αρη το καλοκαίρι του 2019. Φέτος έχει 13 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 ασίστ με τη φανέλα των Κίτρινων, ενώ συνολικά έχει αγωνιστεί 66 φορές (1 γκολ, 1 αασίστ). Ο Αρης ήταν η πρώτη του ομάδα εκτός Σουηδίας (Βιάσμπι, Ντέγκερφορς, ΑΪΚ), ενώ μέσα της ομάδας του Θοδωρή Καρυπίδη κλήθηκε και αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Ωστόσο, φαίνεται ότι η περίοδος της «αγάπης» τελείωσε. Και τώρα το κλίμα είναι ψυχροπολεμικό. Με τον παίκτη να αλλάζει στη στάση του, πιθανότατα λόγω της κρούσης της ΑΕΚ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ