Έξαλλος ο κόσμος της ΑΕΚ με Μελισσανίδη – «Ο παππούλης δεν μπορεί» (Pics)

Έξαλλος ο κόσμος της ΑΕΚ με Μελισσανίδη – «Ο παππούλης δεν μπορεί» (Pics)

Η ΑΕΚ έχασε από τον ΟΦΗ, βρέθηκε στο -11 από τον Ολυμπιακό και ο κόσμος της ομάδας ξέσπασε στα social media βάζοντας στο στόχαστρο τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και τον Αργύρη Γιαννίκη με τους ποδοσφαιριστές του.

Μαύρα Χριστούγεννα θα κάνει για ακόμη μία φορά η ΑΕΚ που ηττήθηκε με 1-2 από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ και βρέθηκε στο… πολικό -11 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Για ενδέκατη σερί σεζόν στη Super League η Ένωση δεν κατάφερε να κερδίσει το τελευταίο της παιχνίδι πριν τις γιορτές προκαλώντας οργή και απογοήτευση στον κόσμο της.

Με τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στους Κρητικούς, αλλά και κατά τη διάρκεια του ματς, ο κόσμος της ομάδας ξέσπασε στα social media, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να είναι για ακόμη μία φορά στο στόχαστρο. Ο διοικητικός ηγέτης των «κιτρινόμαυρων» συγκεντρώνει πάνω του τα περισσότερα «πυρά» λόγω των επιλογών του.

«Να χαίρεστε τον τίγρη σας και τη διοίκησή σας πρόβατα», «Να αφήσει η διοίκηση τα παράπονα για τη διαιτησία και να αρχίσει να βλέπει το χάλι μας μεσοαμυντικά», «Τίγρη έβγαλες τα σπασμένα σήμερα;», είναι μόνο μερικά από τα σχόλια των οπαδών που κάνουν λόγο για ακόμη μία χαμένη χρονιά ενώ δίνουν από τώρα και συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τον τίτλο.

Όπως είναι λογικό, από την οργή του κόσμου δεν ξέφυγε ούτε ο Αργύρης Γιαννίκης με τους ποδοσφαιριστές του οι οποίοι όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων είναι για γέλια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ